Θανάσης Τσαλταμπάσης – Αγοραστή Αρβανίτη: Βόλτα για δύο στην Γλυφάδα! [pics]

Ένα από τα πιο όμορφα και ερωτευμένα ζευγάρια στην ελληνική showbiz είναι ο Θανάσης Τσαλνταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη. Οι δύο ηθοποιοί μετρούν περίπου 8 χρόνια σχέσης και παρόλο που δεν σκέφτονται ακόμη το γάμο, περνούν μια αρκετά όμορφη περίοδο. Πάντα είναι ο ένας στο πλευρό του άλλου σε κάθε νέο βήμα, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε προσωπικό.
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Θανάση Τσαλνταμπάση και την Αγοραστή Αρβανίτη σε μία από τις βόλτες τους στην Γλυφάδα. Το ζευγάρι ήπιε τον καφέ του σε καφετέρια της περιοχής, ενώ λίγο αργότερα συνέχισε την βόλτα του με τον μικρό του φίλο! Αυτή ήταν μία από τις σπάνιες φορές που το ζευγάρι απαθανατίζεται σε έξοδό του, καθώς προτιμά να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ο Θανάσης Τσαλνταμπάσης θα πρωταγωνιστήσει φέτος στο βραβευμένο έργο του Daniel Colas «Tσάρλι Τσάπλιν». Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε στο Παρίσι, η θεατρική παράσταση ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ, τον Οκτώβριο του 2017, σε μετάφραση του Αντώνη Γαλέου και σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια. (Δες εδώ την απίστευτη μεταμόρφωση του ηθοποιού!)

Read More

And More