Θανάσης Τσαλταμπάσης – Αγοραστή Αρβανίτη: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για το αγαπημένο ζευγάρι

Σε μια σπάνια έξοδο συνάντησε ο φωτογραφικός φακός τον Θανάση Τσαλταμπάση και την Αγοραστή Αρβανίτη.

Το ζευγάρι των δυο ηθοποιών είναι μαζί τα τελευταία 13 χρόνια ωστόσο έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους και να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν τους βλέπουμε πολύ συχνά σε κοινές εμφανίσεις.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε πρόσφατα σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις τους, με το ζευγάρι να απολαμβάνει τη βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, οι δυο τους με χαλαρή διάθεση περπατούσαν στους δρόμους της Αθήνας.

«Συζούμε από πολύ νωρίς. Σχεδόν αμέσως μετά τον πρώτο χρόνο της σχέσης μας. Δεν μας έχει φέρει δυσκολίες η συγκατοίκηση, ίσα-ίσα που είμαστε πολύ δεμένοι. Μοιραζόμαστε τα ίδια όνειρα, τις ίδιες ανησυχίες και σχεδιάζουμε να κάνουμε μαζί πράγματα για το μέλλον, που είναι πολύ δημιουργικό. Δεν μου αρέσει πολύ να βγάζω προς τα έξω πράγματα της σχέσης μας. Είμαστε ένα πολυαγαπημένο και δεμένο ζευγάρι και τις λεπτομέρειες τις κρατάμε για εμάς», έχει πει στο παρελθόν ο Θανάσης Τσαλταμπάσης για τη σχέση τους.

Φωτογραφίες: Ndp

Read More

And More