Θανάσης Τσαλταμπάσης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης του – «Είναι κάτι μαγικό»

Για τις πρώτες ημέρες με την κόρη του στο σπίτι μίλησε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @Star».

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του, Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν την Κυριακή 28/1 στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που ήρθε για να επισφραγίσει με τον πιο όμορφο τρόπο την αγάπη τους, που μετρά ήδη 14 χρόνια.

«Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Εύχομαι σε όποιον το θέλει, να καταφέρει να το κάνει. Ήδη βιώνω πρωτόγνωρα συναισθήματα και ενώ είμαι άυπνος, έξι μέρες έχω κοιμηθεί σύνολο 8 ώρες, είμαι μέσα στην ενέργεια για να πάω να κάνω και τη δουλειά μου. Δε μπορώ να το περιγράψω με λόγια, είναι κάτι μαγικό και πρωτόγνωρο, και θέλω να το ανακαλύψω μέρα με τη μέρα. Βρίσκουμε τα πατήματά μας μέρα με τη μέρα» ανέφερε αρχικά στον Πάνο Παπαδόπουλο ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

«Σίγουρα υπάρχει άγχος και ρωτάμε φίλους. Για κάτι που σου συμβαίνει πρώτη φορά, πάντα ρωτάς. Αλλά βλέπω από τις λίγες ημέρες, ότι η φύση προνοεί. Αγάπη να υπάρχει. Η αγάπη είναι το πιο βασικό συστατικό. Νομίζω ότι αυτή η αγάπη μεταφέρεται πια όλη σε ένα πρόσωπο. Φεύγεις πια από τον εαυτό σου, και αγαπάς δίχως σύνορα κάτι άλλο, πέρα από σένα. Αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει. Αγαπώ ανθρώπους, έχω φίλους, έχω τη γυναίκα μου, έχω συγγενείς, αλλά αυτή η αγάπη που ήδη άρχισα να νιώθω γι’ αυτό το πράγμα είναι πρωτόγνωρη» πρόσθεσε ο ηθοποιός φανερά χαρούμενος.

Read More

And More