Θανάσης Τσαλταμπάσης: Σπάνια βραδινή έξοδος με την σύντροφό του, Αγοραστή! [pics]

Το ζευγάρι μετρά οκτώ χρόνια σχέσης και παρόλο που δεν σκέφτεται ακόμη τον γάμο, περνά μια αρκετά ωραία περίοδο! Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη ζουν μία όμορφη καθημερινότητα μαζί, γεμάτη βόλτες και εξόδους και αυτό τους κάνει πολύ ευτυχισμένους. Φυσικά, τις περισσότερες φορές επιλέγουν να παρακολουθήσουν κάποια θεατρική παράσταση, καθώς και οι δύο ηθοποιοί αγαπούν πολύ το θέατρο.
Έτσι, το βράδυ της Τετάρτης, ο Θανάσης και η Αγοραστή βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Fool for Love”, σε σκηνοθεσία Γιώργου Οικονόμου, με πρωταγωνιστές την Τζένη Θεωνά, τον Γιώργο Κέντρο, τον Γιωργή Τσαμπουράκη και τον Βασίλη Παλαιολόγου, στο θέατρο Άλμα.
Το ζευγάρι απόλαυσε ιδιαίτερα την δραματική παράσταση, η οποία αποτελεί το δεύτερο έργο της τριλογίας των Family Plays (οικογενειακών έργων) του Shepard και στη συνέχεια δεν παρέλειψε να ποζάρει με τους πρωταγωνιστές του θεατρικού έργου!
Δες όλες τις φωτογραφίες:


Λίγα λόγια για την παράσταση:
Το “Fool for Love” είναι το δεύτερο έργο της τριλογίας των Family Plays (οικογενειακών έργων) του Shepard, έργων μεγάλης συγγραφικής δεινότητας, που ανήκουν πλέον στον κανόνα της σπουδαίας σύγχρονης αμερικάνικης δραματουργίας. Ο Shepard φωτίζει με πάθος και ακρίβεια λέιζερ την άλλη, την αληθινή πλευρά της αμερικάνικης οικογένειας: της οικογένειας της υπαίθρου, του West που βίωσε και λάτρεψε. Όχι την γλυκερή και εξιδανικευμένη τύπου “Μικρό Σπίτι Στο Λιβάδι”, αλλά αυτήν του σκληρού πάθους και του αιώνια ανολοκλήρωτου πόθου. Μια οικογένεια βαθιά ριζωμένη στη μυθολογία μιας “άλλης” Αμερικής, μιας οικογένειας με μύθους, ενοχές και στεγανά, όπου το όνειρο είναι ανάγκη ζωτική.
Το “Fool for Love” διαδραματίζεται μέσα στα ελάχιστα τετραγωνικά ενός εξαθλιωμένου δωματίου μοτέλ χαμένου μες την απεραντοσύνη της ερήμου Μοχάμπι. Σ’ έναν σκηνικό χώρο ανάμεσα στον βίαιο εγκλεισμό και τη σαγηνευτική απειλή του ανοιχτού ορίζοντα. Ο Έντι, στραπατσαρισμένος καουμπόι του Ροντέο, μετά από μεγάλο διάστημα εξαφάνισης, ταξιδεύει χιλιάδες μίλια μες στην έρημο με το τροχόσπιτό του, σέρνοντας πίσω τα άλογά του, για να εντοπίσει και να διεκδικήσει ξανά τη Μέη, που έχει βρει κρησφύγετο σ’ ένα ξεπεσμένο μοτέλ στη μέση της ερήμου. Ο έρωτάς τους είναι μοιραίος, προκαθορισμένος, τους ενώνει και τους αλληλοαπωθεί σε μια ιστορία που τους έχει εγκλωβίσει σχεδόν από παιδιά. Ένας έρωτάς χωρίς έλεος, χωρίς προοπτική κι ελπίδα. Η σύγκρουσή τους είναι καταιγιστική κι η έκβασή της κρίνεται με κάθε φράση, ανάσα και χειρονομία.
Διαρκώς επί σκηνής, αλλά και στις παρυφές της δράσης, ο Old Man παρεμβαίνει δίνοντας το κάδρο και τον μύθο. Είναι μια μυστηριώδης φιγούρα που σιγά σιγά αποκαλύπτεται. Σκληρός και ευάλωτος, είναι ο φορέας του καταλυτικού μυστικού που συνδέει το παρόν με το παρελθόν. Εκτός κι αν δεν υπάρχει καν. Ο Μάρτιν, ο κηπουρός της γειτονιάς, έχει ραντεβού με την Μέη για να πάνε σινεμά. Βρίσκεται, όμως, εντελώς απρόσμενα στο κέντρο μιας εκρηκτικής και μη διαχειρίσιμης κατάστασης. Είναι ο ξένος.

Κράτα το

Read More

And More