Θανάσης Βισκαδουράκης για #metoo: «Αρπάχτηκα και με χειροδικία, γιατί αυτό που έκαναν ήταν ανεπίτρεπτο»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για το ελληνικό #metoo.

«Εγώ όταν έβλεπα μία αδικία, πεταγόμουν. Και έχε συμβεί και σε θέατρο, βρέθηκα μπροστά σε κόντρες συναδέλφων, αρπάχτηκα και με χειροδικία, γιατί αυτό που κάνανε ήταν ανεπίτρεπτο, να προσβάλουν μία συνάδελφο και ειδικά μία γυναίκα» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Στο παρελθόν είχε υποστεί τέτοιες συμπεριφορές και η πρώην σύντροφός μου, που ήμασταν ζευγάρι 10 χρόνια. Με πήρε τηλέφωνο και της είπα πως όταν με φωνάξουν οι δικηγόροι σίγουρα θα καταθέσω υπέρ σου. Τότε όταν τα λέγαμε, όλοι γελάγανε. Ήρθαμε σε δύσκολη θέση. Σκέψου ότι περάσαν τα χρόνια και λέγανε εμείς είμαστε οι ατίθασοι, ανυπάκουοι, τα κ@@παιδα της δουλειάς, ενώ διεκδικούσαμε το δίκιο μας και πάνω από όλα, την ανθρωπιά μας», εξήγησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

«Εγώ καταρχήν θέλω να χειροκροτήσω αυτά τα κορίτσια και τα παιδιά που μιλήσανε. Πρέπει να είμαστε δίπλα τους. Τσαντίζομαι όταν ακούω “μίλησαν μετά από χρόνια”. Αφού τότε που μιλήσανε δεν τους άκουγε κανένας. Στην εξουσία φαίνεται και ο χαρακτήρας», πρόσθεσε στο τέλος ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Read More

And More