Θανάσης Βισκαδουράκης – Κατερίνα Γιώτη: Βόλτα με τον 3χρονο γιο τους στα βόρεια προάστια [pics]

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Κατερίνα Γιώτη τον Δεκέμβριο του 2016 έγιναν για πρώτη φορά γονείς, αφού εκείνη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και απολαμβάνει κάθε στιγμή της ζωή του! Αυτή τη σεζόν, ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Αρκάς: Η ζωή μετά χαμηλών πτήσεων” στο θέατρο Ριάλτο μαζί με άλλους αξιόλογους συναδέλφους του.

Βέβαια, απόλυτη προτεραιότητα για εκείνον αποτελεί η οικογένειά του! Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την οικογένεια Βισκαδουράκη κατά τη διάρκεια της πρωινής βόλτας τους σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Κατερίνα Γιώτη έκαναν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, ενώ ο ηθοποιός δεν άφησε στιγμή τον 3χρονο γιο του, Ιερώνυμο. Ο ίδιος είναι χαζομπαμπάς!

Σε παλιότερη συνέντευξη του, ο ηθοποιός είχε αναφέρει για τον μονάκριβο γιο του και τη σύζυγό του: «Είμαι υπεύθυνος για πολλά πράγματα γι’ αυτόν. Να ‘μαι κοντά του και να παίζω, να μην τον κοροϊδεύω, να είμαι από πάνω του. Παράλληλα, ο ρόλος του μπαμπά είναι να προστατεύει και τη μαμά γιατί είναι ό,τι πιο δύσκολο».

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis press

Read More

And More