Θανάσης Βισκαδουράκης στην Tatiana Live: Τα συγκινητικά λόγια για τη βάφτιση του γιου του! [vid]

Συγκίνησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή Tatiana Live για τη βάφτιση του γιου του. Το μυστήριο τελέστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο με τον οποίο ο ηθοποιός έχεις σχέσεις βαθιάς εκτίμησης και φιλίας, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη και τόσο ο γνωστός ηθοποιός όσο και η σύζυγός του Κατερίνα Γιώτη έλαμπαν από ευτυχία.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μάλιστα, αποκάλυψε πως το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει στο μωρό του το όνομα Ιερώνυμος, που παρόλο που δεν είναι συνηθισμένο, είναι συνδεδεμένο για τον Θανάση, με τον Αρχιεπίσκοπο που εκτιμά και αγαπά πολύ! “Είναι διαφορετικό, σπάνιο όνομα… Κομπλάρουν πολλοί με το όνομά του, αλλά για εμένα πρέπει να δώσεις στο παιδί ένα σημαντικό όνομα στη ζωή σου”.

Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα, αποκάλυψε πως παρά τη μεγάλη χαρά και την συγκίνηση, η σύζυγός του μια μέρα πριν τη βάφτιση του γιου της, έχασε από καρκίνο ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο, την θεία της. Την Κυριακή είχαμε βάφτιση, αλλά το Σάββατο είχαμε κηδεία. Έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της θεία από τον καρκίνο. Θέλω να πω στον θείο μας Καλή Δύναμη”

Δες το video από την εκπομπή:

Read More

And More