Θανάσης Βισκαδουράκης: Το πρόβλημα υγείας που τον έστειλε στο νοσοκομείο μέσα στις γιορτές!

Μπορεί ο Θανάσης Βισκαδουράκης να γεμίζει κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή το θέατρο Coronet με την παράσταση Caveman, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί πολύ και που τον έστειλε σε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο του Περιστερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE ο ηθοποιός μπήκε στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους στη μέση το πρωί της Κυριακής γύρω στις 10:00 το πρωί κι αφού έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και τις ακτινογραφίες, διαγνώστηκε με τρεις κήλες. Ο ίδιος αποχώρησε από το Ιατρικό Κέντρο του Περιστερίου, γύρω στις 17:00 και φυσικά βρέθηκε κανονικά στο θέατρο για την παράσταση Caveman που πρωταγωνιστεί. Από το πλευρό του φυσικά δεν έλειπε η σύζυγός του, Κατερίνα Γιώτα.

Ο Θανάσης αυτές τις μέρες περιμένει αποφάσεις γιατρών για το αν θα αντιμετωπίσει τις κήλες με χειρουργείο ή με κάποια άλλη μέθοδο. Για εκείνον μετρά πολύ και η γνώμη του κουμπάρου του, ο οποίος είναι γιατρός και που σύντομα έρχεται από το εξωτερικό. Μέχρι τότε οι παραστάσεις για τον ηθοποιό συνεχίζονται κανονικά παρά τους πόνους που έχει.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164