Θανάσης Βισκαδουράκης: Χαλαρή έξοδος με τη σύζυγό του Κατερίνα – Φωτογραφίες

Εδώ και ένα μήνα περίπου ο Θανάσης Βισκαδουράκης έχει επιστρέψει στην οικογένειά του και την καθημερινότητά του.

Ο ηθοποιός, που φέτος θέλησε αν δοκιμάσει τα όρια του, βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο δεν κατάφερε να παραμείνει για αρκετό καιρό στο Survivor ιδιαίτερα μετά το χτύπημα που είχε στο πόδι του, που έκανε πιο δύσκολη τη διαμονή του εκεί.

Ο πρώην παίκτης των Διασήμων βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του, ενώ έχει επιστρέψει και στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε γνωστό εμπορικό κέντρο με την σύζυγό του, Κατερίνα Γιώτα, ενώ στην παρέα τους ήταν και ο ποδοσφαιριστής, Ντανιέλ Μπατίστα.

Οι τρεις τους απόλαυσαν τον καφέ τους, ενώ όπως θα δεις και στις φωτογραφίες ο Θανάσης Βισκαδουράκης συνεχίζει μπαστούνι λόγω της επέμβασης που έκανε πριν από λίγο καιρό.

«Έγινε η επέμβαση, ήταν λίγο δύσκολη, πονάω λίγο, αλλά μέρα με τη μέρα οι γιατροί μου είπαν πως θα γίνω καλά. Με έστειλε η γυναίκα μου στον γιατρό, εγώ νόμιζα ότι δεν είναι σοβαρό. Δεν το ήθελα, έκανα μια πράξη που δεν έπρεπε να κλωτσήσω η αλήθεια είναι γιατί μου στοίχισε και την παραμονή μου στο παιχνίδι. Θα ήθελα να μείνω, θα ήθελα να αγωνιστώ, πέρναγα καλά με τα παιδιά, είχαμε τις αντιθέσεις μας, αλλά τα βρίσκαμε», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Φωτογραφίες: NDP

 

 

 

Read More

And More