Θανάσης Βισκαδουράκης υπέρ Άρη Σερβετάλη: «Δεν ξέρω γιατί έπεσαν οι συνάδελφοι πάνω του»

Για τον σάλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» μίλησε και ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή «Mega Καλημέρα» και δήλωσε πως δεν καταλαβαίνει γιατί οι συνάδελφοί τους «έπεσαν πάνω» στον ηθοποιό.

«Ο Σερβετάλης είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος για εμένα, μεγάλος ηθοποιός, μεγάλος καλλιτέχνης. Είναι αυτόφωτος ηθοποιός, τραβάει δική του πορεία. Κακώς δίχασε η απόφασή του να αποχωρίσει. Γνωρίζω ότι ο άνθρωπος το είχε πει από το καλοκαίρι ότι θα αποχωρούσε, αν άλλαζαν οι συνθήκες», δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Στην παράσταση αυτή όλοι πήγαιναν για να δουν τον κο Σερβετάλη. Δεν ξέρω γιατί έπεσαν οι συνάδελφοι πάνω του. Εγώ έχω φύγει από δουλειά, με έχουν διώξει από δουλειά, παραστάσεις έχουν κατέβει. Αυτά γίνονται στη δουλειά».

Τέλος, δήλωσε θαυμαστής του Άρη Σερβετάλη και ανέφερε πως τον έχει παρακαλέσει πολλές φορές να βρίσκεται κοντά του. «Τον έχω παρακαλέσει πολλές φορές να είμαι κοντά του. Του το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμαστής του. Αν ήμουν στην παράσταση, θα σεβόμουν την άποψή του και θα ρωτούσα τον παραγωγό τι θα γίνει. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αντικατασταθεί. Ο Σερβετάλης είναι μια κατηγορία από μόνος του, είναι σπουδαίος ηθοποιός. Το μόνο λάθος του είναι για το εμβόλιο. Είναι ένα σπουδαίο κομμάτι στο ελληνικό θέατρο ο κος Σερβετάλης. Να τον προστατεύσουμε».

Read More

And More