Θάνατος Πάνου Ζάρλα: Ο πρώην σύντροφος της Στέλλας Μιζεράκη συγκινεί με το μήνυμά του

Ο τόσο αιφνίδιος θάνατος του Πάνου Ζάρλα, ύστερα από τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Συγγρού, τα ξημερώματα της Παρασκευής, έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Ο νικητής του Power of love 1 έφυγε ακαριαία από τη ζωή, με τους συγγενείς, τους φίλους, αλλά και τον κόσμο που τον αγάπησε μέσα από το reality του ΣΚΑΪ να μην μπορούν να πιστέψουν τον χαμό του.

Οι πρώην συμπαίκτες του στο POL, αλλά και άνθρωποι που τον γνώριζαν προσωπικά και τον αγαπούσαν, σοκαρισμένοι από την τραγική είδηση, αποχαιρετούν από το πρωί τον άτυχο άντρα μέσα από τα social media, με αναρτήσεις που ραγίζουν καρδιές.

Ένας από αυτούς ήταν και ο πρώην σύντροφος της Στέλλας Μιζεράκη, Γιάννης Λεβεντάκη, είπε το δικό του “αντίο” στον Πάνο Ζάρλα μέσα από τα InstaStories του, όπου έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο και κατάφερε να συγκινήσει τους followers του.

«Σε είχα γνωρίσει πλέον καλά αδερφέ μου… Τα λέγαμε… Λέγαμε θα πάμε βόλτες με τα αυτοκίνητα που μας άρεσαν και τους δύο… Τι να πω, έχω πάθει σοκ… Ορκίζομαι, ήσουν ένα από τα καλύτερα παιδιά που γνώρισα ποτέ μου, με καρδιά μικρού παιδιού. Κρίμα, η ζωή παίζει άσχημα παιχνίδια. Να προσέχεις εκεί ψηλά. Ο Θεός χρειάζεται τελικά κοντά του τέτοιους αγγέλους. Καλό ταξίδι φίλε Πάνο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Όπως φαίνεται, οι δυο άντρες δεν είχαν να μοιράσουν τίποτα μεταξύ τους.

Read More

And More