Θάνος Καληώρας: Οι εκλογές, η πιο γλυκιά ανάμνηση από την Τ. Παπουτσή και η ζωή του με τη σύντροφό του!

Αγαπημένος ηθοποιός, με μεγάλη θητεία στο θέατρο και στην τηλεόραση. Εκτός από δεκάδες θεατρικές παραστάσεις ο Θάνος Καληώρας έχει παίξει στο “Καλημέρα ζωή” στη “Λόλα” , στα “Χρυσά κορίτσια” στο “Κόκκινο δωμάτιο” και πολλά άλλα. Αυτή τη φορά επέλεξε ένα άλλο μετερίζι για να δράσει και να προσφέρει. Και δεν είναι η πρώτη φορά αφού ο αγαπημένος ηθοποιός έχει υπάρξει νομαρχιακός σύμβουλος στον Πειραιά. Αυτή τη φορά επιλέγει την Αττική και βάζει υποψηφιότητα στον κεντρικό τομέα της Αττικής, στο πλευρό του Γιάννη Σγουρού.
Σήμερα ο ηθοποιός μιλά στο TLIFE για την υποψηφιότητά του για τα όσα θέλει να διορθώσει αν εκλεγεί για την μητέρα του γιου του που έφυγε τον περασμένο Ιούλιο Τζέσυ Παπουτσή αλλά και μας αποκαλύπτει αν ζηλεύει στη σχέση του με την επί δέκα χρόνια σύντροφό του, την γοητευτική Θωμαΐδα!

Γιατί επέλεξες το Γιάννη Σγουρό;
Γιατί είναι ένας άνθρωπος της αυτοδιοίκησης, εδω και 15 χρόνια, άξιος, τίμιος, αφοσιωμένος,και ταγμένος σ΄αυτην, και παραμένει παρά το γεγονός ότι ειναι στην αντιπολίτευση, επιμένει υποστηρίζοντας το έργο και το πρόγραμμα του.

Σε ποιο τομέα της περιφέρειας θέλεις να δώσεις τις υπηρεσίες σου
Λόγω του επαγγέλματος μου, θ’ ασχοληθώ, με τον πολιτισμό και αθλητισμό

 Μετά την τραγική  φωτιά στο Μάτι με τους 101 νεκρούς η περιφέρεια έχει πάρει άλλη διάσταση… Τι στόχους έχετε στο κομμάτι αυτό;

Δυστυχώς, δεν λειτούργησε τίποτα σωστά, έγιναν όλα λαθος. Ο  μηχανισμός του κράτους βρισκόταν σε πλήρη παράλυση…. Θα κάναμε αυτό που κάναμε στο παρελθόν,στην Πεντελη το 2009 που κάηκαν 200.000 στρέμματα δάσους, όμως  ανθρώπινες ζωες! θα δίναμε μάχη για τις ζωές των πολιτών. Η περιφέρεια οφείλει να είναι παρούσα σε επίπεδο πολίτικης προστασίας  και αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ ήταν η απραξία της σημερινής διοίκησης.

Είσαι αρκετά χρόνια με την γοητευτική σύντροφο σου. Σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε ένα ακόμα γάμο;

Φυσικά και θα έκανα ένα δεύτερο γάμο.

Είσαι ο ζηλιάρης στη σχέση σας ή αγαπημένη σου ζηλεύει περισσότερο;
Σε μια σχέση φυσικά και υπάρχει ζήλεια,και θα λεγα οτι εγώ ζηλεύω περισσότερο!  Μέχρι στιγμήςόμως δεν μου έχει δώσει καμία  αφορμή.

Αν εκλεγεις θα συνεχίσεις να παίζεις στο θέατρο;
Εννοείται ότι θα παίζω θέατρο είναι η δουλειά μου ,και δεν την αφήνω.. Άλλωστε όπως και στο παρελθόν δεν έχω πρόβλημα.

Πριν περίπου ένα χρονο έφυγε η αγαπημένη όλων μας και πρώην σύζυγός σου, Τζέσυ Παπουτσή. Πες μας μια στιγμή μαζί της που δεν θα ξεχασεις ποτέ…
Ο  χαμός της μου στοίχισε πάρα πολύ…Είχαμε μια ιδιαίτερη σχέση με την Τζέσυ… ‘Εχουμε ένα παιδί άλλωστε. Ογιος μου ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή μας. Όταν τον κρατήσαμε στην αγκαλιά μας

Οι γνωστοί σου και υποψήφιοι ψηφοφόροι σου έχουν ζητήσει κάποια χάρη ή κάποιο ρουσφέτι;
Φυσικά και έχω εξυπηρετήσει πολύ κόσμο πάντα σε λογικά πλαίσια άλλωστε στην αυτοδιοίκηση είμαστε ταγμένοι να εξυπηρετούμε τον πολίτη.

Read More

And More