Θάνος Καλλίρης – Λάμπης Λιβιεράτος: Η δυνατή φιλία και η χημεία τους στη σκηνή! Φωτογραφίες

Με ρεκόρ εμφανίσεων έφυγε το 2014 για τον Θάνο Καλλίρη και τον Λάμπτη Λιβιεράτο. Οι δύο τραγουδιστές γύρισαν όλη την Ελλάδα κάνοντας live και ξεσηκώνοντας το κοινό με το πρόγραμμά τους. Ένα πρόγραμμα που περιέχει φυσικά πολλές από τις επιτυχίες τους που αγαπήσαμε και μας έκαναν να τους ξεχωρίσουμε.

Το ίδιο δυναμική αναμένεται να είναι και αυτή η χρονιά για εκείνους αφού ο πρώτος μήνας ξεκίνησε με πολλές προγραμματισμένες εμφανίσεις.

Το TLIFE τους συνάντησε το βράδυ της Παρασκευής σε αγαπημένο στέκι στο Γκάζι. Ο Θάνος και ο Λάμπης ξεσήκωσαν τους θαμώνες του Shamone. Ανάμεσα τους ήταν και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού Φώτης Σεργουλόπουλος.

Η χημεία των δύο τραγουδιστών στη σκηνή είναι το ίδιο δυνατή με τη φιλία τους στη ζωή! Εκεί οφείλεται και η επιτυχία των live τους.

Όλα ξεκίνησαν περίπου ένα χρόνο πριν, όταν ο Θάνος ανέβασε με μεγάλη χαρά το φίλο του στη σκηνή για να τραγουδήσει. Μετά από τις δύσκολες ώρες που πέρασε ο Λάμπης, έκανε μια νέα αρχή έχοντας δίπλα του ανθρώπους που τον αγαπούν πραγματικά.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δει το πρώτο live τους

Αν δεις την συνύπαρξή τους στο stage θα διαπιστώσεις πως πρόκειται για δύο φίλους που τραγουδάνε και το χαίρονται και δεν διστάζουν να αυτοσαρκαστούν! Γιατί, όπως λέει και το ντουέτο τους, “ο νέος είναι ωραίος, μα πάντα ευτυχώς, ο παλιός είναι αλλιώς”.

Δες φωτογραφίες από τη χθεσινή βραδιά!

Read More

And More