Θάνος Μικρούτσικος: Επανεμφάνιση σε μουσική σκηνή μετά την περιπέτεια υγείας!

Τα δύσκολα πέρασαν για τον Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, ο

Μάλιστα, η παραγωγός εταιρεία που είχε αναλάβει το έργο, είχε βγάλει και αντίστοιχη ανακοίνωση αναφέροντας: “Λόγοι ανωτέρας βίας – ένα έκτακτο πρόβλημα υγείας- τον υποχρέωσαν να παραμείνει στην Αθήνα. Όλοι όσοι συνυπάρχουμε στη δημιουργία αυτού του ταξιδιού, του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Πιστεύουμε ότι θα μας συναντήσει κάποια στιγμή στον δρόμο και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε…”.

Έπειτα από τη δύσκολη περίοδο λόγω του προβλήματος με την υγεία του, ο Θάνος Μικρούτσικος επέστρεψε στην Αθήνα και μάλιστα ανάρτησε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Facebook. «Επιστροφή στην Αθήνα από το χωριό. Οι κολλητοί μου, Σίλα, Ζάπα, Αρθούρος, Τσε (ο μόνος που δέχτηκε να φωτογραφηθεί) με υποδέχτηκαν θερμά. Θα κάνουμε καλό παρεάκι και τούτο το χειμώνα», έγραψε ο Θάνος Μικρούτσικος, αναρτώντας μια φωτογραφία.

Ωστόσο, τώρα φαίνεται πως έχει αναρρώσει, πια. Πριν λίγες μέρες βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής και στην πρεμιέρα της ταινίας “Τελευταίο σημείωμα” του Παντελή Βούλγαρη, ενώ ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, βρέθηκε στη μουσική σκηνή “Σφίγγα” και φωτογραφήθηκε μαζί με την ερμηνεύτρια Ρίτα Αντωνοπούλου.

Read More

And More