Θάνος Πετρέλης: Επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα και γιορτάζει τα 10 χρόνια δισκογραφίας!

Ένας καινούριος χώρος έρχεται να μονοπωλήσει τις χειμωνιάτικες νύχτες μας …Από την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου μπαίνει δυναμικά στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης και αποτελεί το απόλυτο new entry!

Πρωταγωνιστές ο Θάνος Πετρέλης, μία από τις πιο αξιόλογες φωνές της νεότερης γενιάς που φέτος γιορτάζει 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στη δισκογραφία, παρέα με τον Ανδρέα Στάμο, κλασική αξία στα μουσικά δρώμενα.

Δύο καλλιτέχνες που αμφότεροι έχουν δώσει το στίγμα τους στο χώρο της νεότερης ελληνικής σκηνής.
Πλάι τους μια «αποκάλυψη»: η Πωλίνα Χριστοδούλου, ένα νέο κορίτσι που με τη φωνή και την εντυπωσιακή της εμφάνιση έχει ήδη ξεχωρίσει.

Νέοι, ωραίοι και ταλαντούχοι ο Θάνος, ο Ανδρέας και η Πωλίνα ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο να ανεβάσουν τη διασκέδαση στα…βόρεια και συγκεκριμένα στο NORRUM live stage!

Ο Θάνος Πετρέλης βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Με τις μεγάλες επιτυχίες του Φοίβου στις αποσκευές του αλλά και το πρόσφατο «Πες μου» που ακούγεται έντονα στο ραδιόφωνο, έρχεται δυνατός και ανανεωμένος να απογειώσει τα βράδια μας.

Ο Ανδρέας Στάμος με την ερμηνεία του και τα τραγούδια του έχει αποδείξει ότι διαθέτει τη στόφα του ερωτικού τραγουδιστή. «Πόσο θα’θελα», «Δεν είσαι πια εδώ», «Είσαι στη ζωή μου ουρανός»… Ταυτόχρονα όμως έχει τη μαεστρία να παρασύρει το κοινό και στα πιο κεφάτα μονοπάτια.

Η Πωλίνα Χριστοδούλου μας συστήθηκε μέσα από την επιτυχημένη της συμμετοχή στο X-Factor, ενώ η συνεργασία της με το συνθέτη Κυριάκο Παπαδόπουλο της εξασφάλισε την καλύτερη δυνατή αρχή για την καριέρα της με τραγούδια όπως «Τώρα τι ζητάς», και το καλοκαιρινό «Θέμα χρόνου».

Μαζί τους η Χριστίνα Μηλιού που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο “The Voice”. Το πρόγραμμα που παρουσιάζουν έχει επιμεληθεί ο Θανάσης Θανάσουλας.

Read More

And More