Θάνος Πλεύρης: Βόλτες με την γοητευτική σύζυγό του και τα παιδιά τους στα βόρεια προάστια! [pics]

Πριν περίπου δύο χρόνια, ο Θάνος Πλεύρης πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, η οποία ευτυχώς είχε αίσιο τέλος. Ο γνωστός δικηγόρος και πολιτικός κόντεψε να χάσει την ζωή του το 2016 όταν μετά από μια επέμβαση ρουτίνας έπαθε μόλυνση η οποία προχώρησε πολύ. Πλέον, ο γοητευτικός δικηγόρος είναι υγιέστατος και έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά του.

Εκείνος και η όμορφη σύζυγός του Λένα Παπαθεολόγου έχουν αφήσει πλέον τα δύσκολα πίσω τους και προχωρούν στη ζωή τους με αγάπη και αισιοδοξία. Οι δυο τους είναι παντρεμένοι 9 ολόκληρα χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά που τους τρέφουν τεράστια αγάπη και αδυναμία.

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την ευτυχισμένη οικογένεια σε μία από τις βόλτες τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Το αγαπημένο ζευγάρι μαζί με την κόρη του και τον γιο του έκαναν τις αγορές τους, ενώ στη συνέχεια ο γνωστός πολιτικός και η σύζυγός του περπάτησαν με τα παιδιά τους και πόζαραν γεμάτο χαρά στους φωτογράφους.

Δες τις φωτογραφίες:

«Με τη Λένα γνωριστήκαμε για δεύτερη φορά μέσω μιας κοινής μας φίλης. Την ημέρα που παντρευτήκαμε κλείναμε ακριβώς πέντε χρόνια. Η αλήθεια είναι πως γνωριζόμασταν πολύ καιρό, αλλά δυστυχώς ήμασταν με άλλους ανθρώπους». Η μοίρα όμως έχει τα δικά της σχέδια και αν κάτι είναι γραφτό να συμβεί, θα συμβεί ό,τι κι αν γίνει! «Όταν τελείωσα με τις υποχρεώσεις του μεταπτυχιακού που έκανα και επέστρεψα στην Ελλάδα, βρεθήκαμε στην ίδια παρέα. Τότε φαίνεται πως ήταν το κατάλληλο timing», είχε δηλώσει ο Θάνος Πλεύρης για τη γυναίκα της ζωής του στην εφημερίδα Espresso.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More