Θάνος Σπανός: Ο 33χρονος παίκτης του MasterChef είναι πιο sexy από όσο φαντάζεσαι! (pics)

Για πρώτη φορά στην ιστορία του MasterChef οι κριτές έβγαλαν εννέα υποψήφιους προς αποχώρηση. Συγκεκριμένα, οι Παντελής Βούρος, Άλκηστις Αλεξάκη, Μαρία Τσαπράνη, Κωνσταντίνα Δημητρίου, Θάνος Σπανός, Ασημίνα Ουστάλλι, Ιωάννα Μπουρλόκα, Γιώργος Ορφανός και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη έδωσαν μάχη για να παραμείνουν στον διαγωνισμό μαγειρικής του STAR. Οι κριτές αποφάσισαν πως το πιάτα με τις περισσότερες αστοχίες ήταν του Θάνου κι έτσι εκείνος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Ποιος είναι όμως ο γοητευτικός Θάνος Σπανός; Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο 33χρονος, τη δήλωση για το παιχνίδι την έκαναν οι συνάδελφοί του στη δουλειά, οι οποίοι δοκίμαζαν συνεχώς τα φαγητά, που έφερνε και πάντα έλεγαν «εσύ βρε παιδί μου θα έπρεπε να ήσουν στο MasterChef». Οι δικοί του και κυρίως η μητέρα του, του έδωσαν τη δύναμη για να τα καταφέρει. Θεωρεί ότι η μαγειρική είναι επιβίωση, δεν ζεις χωρίς τροφή. Δηλώνει χαμογελαστός άνθρωπος, ευγενής, δημιουργικός, τελειομανής και αρκετά αγχώδης, κάποιες στιγμές. Σαν προσωπικότητα θεωρεί πως έχει αρκετή υπομονή και για να είναι καλά μέσα στο παιχνίδι θα σκέφτεται τον σκύλο του, που θα του λείψει αρκετά, όπως και οι δικοί του.

Εμείς, βρήκαμε τον λογαριασμό του στο Instagram και κάνοντας ένα scroll down βρήκαμε πολλές φωτογραφίες από τη ζωή του πριν μπει στον διαγωνισμό μαγειρικής. Καλογυμνασμένος, φωτογενής, με δύο σαγηνευτικά γαλάζια μάτια και υπέροχο λευκό χαμόγελο, ο Θάνος σίγουρα δεν περνά απαρατήρητος. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως  fashion consultant, ενώ μέσα από τις αναρτήσεις του μπορεί κανείς να διακρίνει την αγάπη του για τη γυμναστική, την μαγειρική και τον σκύλο του.

Δες τις φωτογραφίες του:

Read More

And More