Θαυμαστής της Madonna εισέβαλε στην έπαυλή της στο Λονδίνο

Tην ώρα που η Madonna που βρισκόταν στην κηδεία της γιαγιάς της και την αποχαιρετούσε … εισέβαλε στο σπίτι της στο Λονδίνο ένας φανατικός θαυμαστής της!
Το περιστατικό συνέβη στις 5:30 το πρωί του Σαββάτου στην έπαυλή της στο Λονδίνο. Ο 29χρονος Πολωνός Maltok ήταν άτυχος γιατί όταν τον είδαν οι bodygards τον ακινητοποίησαν και τον έβγαλαν αμέσως έξω.
Ο Maltok εξήγησε στους αστυνομικούς ότι έφυγε από την Πολωνία και ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο για να συναντήσει την Madonna γιατί έχει μια…. ιδιαίτερη σχέση μαζί της.

Η πρόγιαγια των παιδιών της πέθανε σε ηλικία 99 ετών. Η Madonna είχε πάρει στην κηδεία όλα τα παιδιά της για να την αποχαιρετήσουν.

Στην Μadonna στοίχισε πολύ ο θάνατος της γιαγιάς της, Elsie Mae Fortin, διότι εκείνη μεγάλωσε την γνωστή τραγουδίστρια και τα 5 αδέρφια της όταν πέθανε η μητέρα της από καρκίνο του μαστού.

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164