Τhe Bachelor: Κόλαφος η εταιρεία που παραχώρησε τα άλογα! “Δημιούργησαν φανταστικά περιστατικά”(video)

Με μια σκληρή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο facebook, η εταιρεία που Equitrek-Attica που παραχώρησε τα άλογα και το χώρο για την παραγωγή του επεισοδίου που είδαμε την Παρασκευή στο The Bachelor  ανακοίνωσε ότι διαφωνεί πλήρως με όσα φάνηκαν και ότι ήδη θα κινηθούν νομικά έτσι ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Το θέμα έθιξε το Πρωινό και η Φαίη Σκορδά με την ομάδα της, ενώ όπως είδες την Παρασκευή στο TLIFE, είχαμε εντοπίσει ότι το ατύχημα του Παναγιώτη Βασιλάκου και της Ραφαέλας φάνηκε στημένο καθώς έχει γίνει κάτι παρόμοιο τόσο στο Bachelor της νέας Ζηλανδίας όσο και της Αφρικής. (Δες εδώ το άρθρο για το “ατύχημα” που είδαμε το ίδιο στα ξένα The Bachelor)

Διάβασε την ανακοίνωση της εταιρείας

Με αφορμή επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς τύπου reality γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, έχουμε την ανάγκη να ενημερώσουμε τους φίλους και πελάτες μας, ότι η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τα όσα σκηνοθετήθηκαν και παρουσιάστηκαν από την εν λόγω εκπομπή.

Δυστυχώς στο βωμό της τηλεθέασης, επιτήδειοι του χώρου δημιούργησαν φανταστικά περιστατικά, παρουσιάζοντάς τα ως αληθινά, πλήττοντας τόσο την επιχείρησή μας ως προς τη φήμη της, την Εμμανουέλα Κορρέ ως άνθρωπο και επαγγελματία, αλλά και τον ευρύτερο χώρο της ιππασίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για όλα τα μηνύματα που έχουμε λάβει ήδη και τις διάφορες κοινοποιήσεις ανθρώπων του χώρου για τη συμπαράσταση τους και να ενημερώσουμε ότι έχουμε ήδη κινηθεί νομικά ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Δες το βίντεο 

Read More

And More