The Ace Of Hearts Tour: Ο δεύτερος κύκλος ξεκίνησε μαζί με την official time partner OOZOO!

Δεν βλέπεις την ώρα να απολαύσεις ξανά τον Σάκη Ρουβά στη μουσική εμπειρία The Ace Of Hearts Tour; Μετά από την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το μουσικό υπερθέαμα σε Αθήνα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Ξάνθη επιστρέφει με νέους σταθμούς. Ο δεύτερος κύκλος του The Ace Of Hearts Tour ξεκίνησε μαζί με την official time partner OOZOO!

/

Επόμενος σταθμός της θεαματικής υπερπαραγωγής είναι η Καλαμάτα και το Δημοτικό Στάδιο ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για να απογειώσει το κοινό της Κρήτης την Τετάρτη 16 Ιουλίου στο Παγκρήτιο Στάδιο, την Τετάρτη 23 Ιουλίου θα βρεθεί στον έβδομο σταθμό της πανελλαδικής του περιοδείας, στην πόλη της Πάτρας, στο Ανοιχτό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Παναχαϊκής.

/

Ο κορυφαίος Έλληνας star, Σάκης Ρουβάς συμπράττει με τους ανανεωμένους Otherview, για ξεχωριστές ερμηνείες γεμάτες ενέργεια, με το ανερχόμενο boy band Boys & Noise που μας παρασύρει με το δυνατό ρυθμό του και με την ταλαντούχα μουσική παραγωγό & dj Xenia Ghali που ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη με τα upbeat mash up mixes της.

Ήρθε η ώρα να ζήσεις μια ανεπανάληπτη διαδραστική μουσική εμπειρία!

Read More

And More