“The Closer” : Απόψε έρχεται ο 6ος κύκλος στο Star!

Ακόμα μία αστυνομική πρεμιέρα, έρχεται στους δέκτες μας αυτή την εβδομάδα μέσα από το Star. Μετά την σειρά , «Νόμος και Τάξη», απόψε ξεκινά στους δέκτες μας και ο έκτος κύκλος επεισοδίων του “The Closer” (9.00 μ.μ.). Πρόκειται για μία από τις καλύτερες αστυνομικές σειρές των τελευταίων ετών, που έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης στις ΗΠΑ. Ως γνωστόν στον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατά η Κίρα Σέντγουικ, η οποία υποδύεται με απολαυστικό τρόπο, την εκκεντρική αστυνομικό Μπρέντα Λι Τζόνσον, που έρχεται από την Ατλάντα στο Λος Άντζελες για να αναλάβει τις πιο απαιτητικές υποθέσεις του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Άκρως ιδιότροπη στις μεθόδους της, δουλεύει με το ένστικτό της, αποσπά τις πιο δύσκολες ομολογίες και χειρίζεται αποκλειστικά και μόνο υποθέσεις ανθρωποκτονιών που έχουν άκρως απόρρητο χαρακτήρα. Ανήκει σε μια ειδική ομάδα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που απαρτίζεται αποκλειστικά από άντρες. Εκτός από ευφυής και σαγηνευτική, η Μπρέντα Λι Τζόνσον είναι μια γυναίκα που προκαλεί με την προσωπικότητά της αλλά και τα υπέροχα πόδια της τους άντρες της υπηρεσίας.

Όσο για το τι θα δούμε συγκεκριμένα σε αυτόν τον 6ο κύκλο επεισοδίων; Σε αυτό τον κύκλο είναι πολλές οι αλλαγές για την Μπρέντα και την ομάδα της. Βρίσκεται σε νέο αρχηγείο, με νέο αρχηγό. Είναι πολύ δύσκολο για την ιδιότροπη ντετέκτιβ να διαχειριστεί τέτοιου είδους αλλαγές. Απογοητευμένη από το περίπλοκο νέο κτήριο, το γεμάτο καινούριες τεχνολογίες, προσπαθεί να εξοικειωθεί με τα καινούρια γκάτζεντ που υποτίθεται, θα την βοηθήσουν να λύσει τα περίπλοκα μυστήρια, που την περιμένουν.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε στην άλλη όχθη του Ατλαντικού στις 13 Ιουνίου του 2005 και το παρακολούθησαν περίπου 7 εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ ο τρίτος κύκλος κρατάει μέχρι και σήμερα το ρεκόρ της σειράς με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση σε καλωδιακό δίκτυο με 9,55 εκατομμύρια φανατικούς της σειράς να καθηλώνονται στους δέκτες τους.

Το “The Closer” έριξε αυλαία στις 12 Αυγούστου στις ΗΠΑ, με το τελευταίο επεισόδιο του 7ου κύκλου και πέρασε στην ιστορία ως μια από τις καλύτερες αστυνομικές σειρές, που έπαιξε ποτέ στην αμερικανική τηλεόραση.

Read More

And More