“The Voice-Final”: Τι θα δούμε απόψε, ποιος είναι ο guest της βραδιάς και ποια η εμφάνιση-έκπληξη;

Λάααβετε θέσεις, η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα ή μάλλον για να ακριβολογώ απόψε το βράδυ για το “The Voice”, μιας και έφτασε η στιγμή που όλοι οι… “Voice-fan” περίμεναν και αυτή η στιγμή δεν είναι άλλη φυσικά από την στιγμή που θα δούμε τον έναν από τους τέσσερις φιναλίστ να σηκώνει την… “κούπα”!

Εννοείται δε πως σήμερα οι πάντες τρέχουν στον ΑΝΤ1 πανικόβλητοι προκειμένου το βράδυ τα πάντα να είναι φροντισμένα στην εντέλεια, έτσι ώστε να καταφέρουν να μας προσφέρουν έναν εξίσου εντυπωσιακό τελικό, όσο εντυπωσιακό ήταν και όλο το στήσιμο του συγκεκριμένου φορμά όλο το χειμώνα στους δέκτες μας.

Και επειδή τελικός χωρίς εκπλήξεις δεν γίνεται, εννοείται πως και η αποψινή βραδιά θα έχει guest, θα έχει πράγματα που δεν περιμένουμε, θα έχει πολλές ιδιαίτερες στιγμές. Αλλωστε, η τηλεθέαση αναμένεται να εκτοξευθεί στο… άπειρο και ακόμα παραπέρα, οπότε και οι Αντεννικοί θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός όσο το δυνατόν καλύτερα και πολύ καλά κάνουν!

Τι θα δούμε ,λοιπόν, μεταξύ άλλων απόψε; Θα δούμε στο “The Voice” τον Στέφανο Κορκολή! Στη σκηνή του σόου ο Αντώνης Ρέμος με τη συνοδεία του Στέφανου Κορκολή, θα ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες τους. Ακόμα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, ο Γιώργος Λιάγκας αναμένεται να εμφανιστεί για πρώτη φορά σε ένα ρόλο έκπληξη!

Ο Λευτέρης Κιντάτος, η Μαρία Έλενα Κυριάκου, η Αρετή Κοσμίδου και η Αίμιλη Χαραλάμπους είναι οι τέσσερις φιναλίστ του επιτυχημένου talent show και διεκδικού τον τίτλο του “The Voice Of Greece”, ενώ οι τέσσερις coach δίνουν τις τελευταίες οδηγίες στους υποψήφιους των ομάδων τους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεγάλος νικητής του “The Voice” θα αναδειχτεί έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού αποκλειστικά και θα κερδίσει ως έπαθλο ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Universal, για το οποίο άλλωστε και έγιναν όοολα αυτά!

Η συνέχεια επί της οθόνης, λίγο μετά τις 9.00 απόψε στον ΑΝΤ1!!!

Read More

And More