“The Voice”: Η ώρα του ημιτελικού έφτασε! Ποιούς λαμπερούς guest θα έχει το live της Κυριακής;

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν το μεγάλο τελικό και ο ημιτελικός του «The Voice» καταφθάνει αυτή την Κυριακή 14 Ιουνίου. Μαζί του φέρνει αγωνία, ανεπανάληπτες στιγμές αλλά και μοναδικές μουσικές συνεργασίες επί σκηνής!

Αυτή την Κυριακή, οι παίκτες του «The Voice» δεν θα είναι μόνοι τους, καθώς κάθε ένας από αυτούς θα εμφανιστεί στη σκηνή παρουσιάζοντας ένα τραγούδι μαζί με έναν πασίγνωστο, καταξιωμένο καλλιτέχνη!

Ποιος θα τραγουδήσει με ποιον; Πάμε να δούμε αναλυτικά!

Στο #teamStavento:

Ο Άκης Παναγιωτίδης θα εμφανιστεί μαζί την εκρηκτική Τάμτα, ενώ η Κατερίνα Καμπανέλη με το μοναδικό Λάκη Παπαδόπουλο!

Στο #teamVandi:

O Σταύρος Χαλιαμπάλιας θα τραγουδήσει μαζί το μελωδικό Νίκο Ζιώγαλα και η Άννα Βιλανίδη με την ανατρεπτική Μελίνα των Vegas!

Στο #teamremos:

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος θα εμφανιστεί μαζί με τον αγαπημένο Χρήστο Δάντη και ο Κώστας Αγέρης με τον ανεπανάληπτο Σταμάτη Γονίδη.

Στο #teamaslanidou:

Ο Νεκτάριος Μαλλάς θα τραγουδήσει μαζί με τον ξεχωριστό Γιάννη Βαρδή και ο Ανδρέας Ελεσνιτσάλης με τη μοναδική Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Ποιοι θα ξεχωρίσουν; Ποιοι θα κάνουν τη διαφορά και θα βρεθούν στο μεγάλο τελικό; Η μάχη του «The Voice» κορυφώνεται αυτή την Κυριακή στις 21:15!

Και μην ξεχνάτε: Μέσα από το επίσημο site του ΑΝΤ1 http://www.antenna.gr/thevoice θα μπορείτε καθημερινά να μαθαίνετε, πρώτοι απ’ όλους, όλα όσα συμβαίνουν στο “THE VOICE”.

Read More

And More