The Voice: Η τελεθέαση και όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο των knockouts

Μονοπώλησε τους τηλεθεατές και το δεύτερο επεισόδιο των knock outs του «The Voice of Greece» της τηλεόρασης τους ΣΚΑΪ.

Έφθασε μέχρι και 43,5% στο νεανικό κοινό και το παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 1.327.077 τηλεθεατές.

Φανατικά παρέμειναν να απολαμβάνουν και το χθεσινό επεισόδιο οι γυναίκες 15-24, αφού κατά μέσο όρο καθ΄ όλη τη διάρκεια του σόου σημείωσε 61,4%.

Τα συναρπαστικά knock outs ολοκληρώνονται απόψε το βράδυ στις 10.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, για να δώσουν τη σκυτάλη τους στα συγκλονιστικά lives.


Ποια υποψήφια αστέρια θα επιλέξουν οι coaches για να συνεχίσουν στην ομάδα τους; Ποιος coach θα χρησιμοποιήσει το δικαίωμα του steal; Kαι ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν στα lives;

Θα καταφέρει η Κασσιανή Λειψάκη από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια να περάσει στην επόμενη φάση; Ποιο μουσικό «ντέρμπι» θα μας δώσει τη δυνατότητα να απολαύσουμε ο Πάνος Μουζουράκης; Το λαϊκό ή το έντεχνο ρεπερτόριο θα ξεχωρίσει από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου; Πόσο θα δυσκολευτεί ο Σάκης Ρουβάς για να επιλέξει ανάμεσα στην Κέλλυ, την Έλενα και την Άννια;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο ρόλο του παρουσιαστή-οικοδεσπότη βρίσκεται διαρκώς πάνω στη σκηνή δίπλα στους διαγωνιζόμενους, για να τους στηρίζει, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.


Η Έλενα από τους OtherView υποδέχεται στο family room τον νικητή των knock outs μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του.

Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές απόψε στις 10.00 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ όπου και πέφτει η αυλαία των knock outs.

Read More

And More