The Voice: Ο εκπληκτικός κύριος Πάνος Μουζουράκης – Μάσκες, κομφετί και στιχάκια από τον ανατρεπτικό coach! [pics,vids]

Καλά προετοιμασμένος πήγε ο Πάνος Μουζουράκης στο πρώτο live του The Voice και κατάφερε να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα. Ο ανατρεπτικός coach κατάφερε να περάσει τρεις από τους τέσσερις “τυμπανιστές” του στην επόμενη φάση του παιχνιδιού και να αναδειχθεί ως το φαβορί του πρώτου Live.

H Billie Isak, η Κέλλυ Ντούλια και ο Παντελής Παντελαίος πέρασαν στον ημιτελικό με τον Πάνο Μουζουράκη να χάνει μόνο την Erthe Faith στα Cross Battles… Φυσικά, όλοι οι παίχτες του έκαναν την ανατροπή. Με στιχάκια που έγραψε αποκλειστικά για αυτούς, ο εκπληκτικός κύριος… Πάνος Μουζουράκης προλόγισε τους τυμπανιστές του… ενώ για χάρη του Παντελή Παντελαίος απείλησε κοινό και παραγωγή πως… θα τα σπάσει όλα αν δεν τον ψηφίσουν!

Και μπορεί ο Κωστής Μαραβέγιας να παραπονέθηκε πως εκείνος πήγε στο live με μια κάρτα και την αγάπη του, ενώ ο φίλος του Πάνος Μουζουράκης έφερε εξοπλισμό… από το πατρινό καρναβάλι του 2016, ο Πάνος όμως δεν πτοήθηκε!

Έτσι στην αρχή, έκανε την ανατροπή με τη σκηνική παρουσία που επέλεξε για την Billy Isak με την κάπα… και ακολούθησε η μάσκα που φορούσε όσο τραγουδούσε ο Παντελής Παντελαίος…

Ο Πάνος Μουζουράκης όμως είχε εκπλήξεις και για τον Τόνυ Βλάχο, όταν έσκασε κομφετί την ώρα που τραγουδούσε live μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του!

Read More

And More