“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Θα ήθελα τη συμβουλή σας. Μου έκαναν δώρο ένα καφτάνι άσπρο με μακριά μανίκια, είναι όμως πιο μεγάλο νούμερο και δεν μπόρεσα να το αλλάξω. Είναι φαρδύ μέχρι το γόνατο και έχει τελείωμα με κρόσσια και στο στήθος είναι κεντημένο. Είμαι αρκετά λεπτή. Πως μπορώ να το φορέσω χωρίς να δείχνει άχαρο επάνω μου; Ακόμη και εκτός παραλίας.

Aπάντηση
Φίλη μας το μόνο που μπορείς να κάνεις για να δώσεις λίγο σχήμα στο καφτάνι αυτό, είναι να προσθέσεις μία ζώνη (σχοινάκι) και να τα κάνεις λίγο πιο mini.Επειδή είναι με κρόσσια και κέντημα και με μακριά μανίκια, θα σου προτείναμε να το βάλεις μόνο σε after beach look και όχι κάπου αλλού για safe αποτέλεσμα. Συνδύασε το με σανδάλια και ψάθινη τσάντα!

Ερώτηση
Με λένε Έλενα, είμαι 44 χρονών, ύψος 1,60 και 55 κιλά. Θα γίνω νονά αρχές Σεπτεμβρίου, η βάφτιση είναι στις 13.00 και πραγματικά δεν ξέρω τι να βάλω. Μακρύ φόρεμα ή κοντό; Αρχικά η βάφτιση θα γινόταν απόγευμα, οπότε είχα υπόψη μου να φορέσω ένα φόρεμα μάξι, “πολυμορφικό” γιατί το πάνω μέρος του φορέματος είναι δύο φαρδιές και πολύ μακριές λωρίδες υφάσματος που αγκαλιάζουν το στήθος και μετά δένονται με διάφορους τρόπους (χιαστί πλάτη κλπ) και καταλήγουν σε ζωνάρι στη μέση και είναι κλος από τη μέση και κάτω σε χρώμα ανοιχτό λαδί. Θα το συνδύαζα με μπεζ πέδιλο με χρυσές λεπτομέρειες και ασορτί τσαντάκι. Τώρα που η βάφτιση είναι μεσημέρι ταιριάζει να το βάλω; Αν όχι, τι προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας.

Aπάντηση
Φίλη το φόρεμα που μας περιγράφεις είναι αρκετά εντυπωσιακό αλλά καλύτερα θα ήταν να είχαμε μία φωτό για να σε βοηθήσουμε πιο συγκεκριμένα. Σε γενικές γραμμές στις βαφτίσεις προτείνουμε chic midi φορέματα για κομψή και άνετη εμφάνιση. Επειδή είναι μεσημέρι απόφυγε τις υπερβολές και έχε στο μυαλό σου ότι πρέπει αν είσαι άνετη και να κινείσαι χωρίς να σκέφτεσαι το ρούχο! Αν θεωρείς ότι το φόρεμα που είχες στο μυαλό σου είναι ok και θα μπορέσεις να το υποστηρίξεις, τότε μπορείς να το βάλεις, αλλιώς δοκίμασε κάποιες άλλες εκδοχές σε πιο χαλαρό ύφος!

Ερώτηση
Γεια σας. Είμαι η Ελένη, είμαι 35 ετών, 1,64 και 63 κιλά. Τον Αύγουστο ο αδερφός μου έχει γάμο και βάφτιση και αγόρασα ένα μίντι φόρεμα σε nude ροζ δαντέλα. Με τι παπούτσια, τσάντα, χτένισμα και μακιγιάζ να το συνδυάσω; Το χρώμα των μαλλιών μου έλεγα να το κάνω σκούρο ξανθό. Ή μήπως να αφήσω το χάλκινο που έχω τώρα;

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου μπορείς να το συνδυάσεις με nude πέδιλα, χρυσά σκουλαρίκια και ένα clutch σε τέτοια απόχρωση. Τώρα για τα μαλλιά σου και το μακιγιάζ θα σου προτείναμε να μπεις στην στήλη beauty για να δεις και να ενημερωθείς τις τάσεις που υπάρχουν τώρα!

Ερώτηση
Είναι ο γάμος την κόρης μου στις 30/9/17. Τι να φορέσω; Ντύνομαι γενικά μοντέρνα, είμαι 50 και 1.55 ύψος. Θέλω κάτι μακρύ. Είμαι καστανή με κανονικές αναλογίες. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να βάλεις πολλά look ανάλογα με το πως νιώθεις εσύ ωραία για την συγκεκριμένη περίσταση. Σίγουρα ένα φόρεμα είναι σωστή επιλογή αλλά αν θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις και μία ολόσωμη φόρμα. Αν θέλεις δες κάποιες επιλογές και στείλε μας φωτό για να σου πούμε την γνώμη μας. Δεν θα δημοσιευτούν αν το επιθυμείς.

Ερώτηση
Ευχαριστούμε για τις υπέροχες συμβουλές, εν μέσω καλοκαιριού, που είναι τόσο πολύτιμες! Λοιπόν, έχω ένα γάμο και έχω αυτό το κοραλί φόρεμα το οποίο είναι μετάξι με βαμβάκι κι έλεγα να το φορέσω, αλλά προβληματίζομαι! Τα παπούτσια που ήδη έχω είναι αυτά τα μωβ, αλλά αν δεν ταιριάζουν τι άλλο παπούτσι θα προτείνατε; Γενικότερα πως να το συνδυάσω (με χτένισμα και κοσμήματα); Με προβληματίζει τι ύφος να δώσω στο φόρεμα αυτό. Θα με βοηθήσετε πολύ με τις προτάσεις σας.

Aπάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου θέλει ένα ύφος mexican chic. Σου προτείνουμε να το συνδυάσεις με ένα άλλο πέδιλο. Αυτό που έχεις είναι πολύ ωραίο αλλά δεν ταιριάζει το χρώμα. Βάλε ένα λευκό ή nude σε απλό σχέδιο. Τώρα για το υπόλοιπο look, πιάσε τα μαλλιά σου σε χαμηλό pony tail και συνδύασε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με χρώμα. Όσον αφορά στο μακιγιάζ μπες στη στήλη του beauty και πάρε πολλές ιδέες!

And More