The Voice: Πότε θα δούμε το πρώτο live επεισόδιο

Η αυλαία των knock outs του “The Voice of Greece” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ έπεσε. 32 τυχεροί οδηγούνται στα lives, με κάθε coach να έχει πλέον στην ομάδα του από 8 παίκτες. Τα δύο πρώτα lives ξεκινούν με τη διαδικασία των cross battles. Στο πρώτο, που θα προβληθεί την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 10 βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, θα διαγωνιστούν τέσσερις παίκτες από κάθε coach.

Σ΄ αυτή τη φάση οι διαγωνιζόμενοι τραγουδούν ανά δυάδες, προερχόμενοι από διαφορετικούς coaches, με διαφορετικό τραγούδι και μόνο ένας θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τον ημιτελικό.

Στη διαδικασία αυτή, το κοινό έχει τον πρώτο λόγο, αφού από την ψήφο του και μόνο, αναδεικνύεται ο νικητής. Όταν λοιπόν ολοκληρωθεί το πρώτο cross battles θα έχουν απομείνει 8 διαγωνιζόμενοι. Αυτοί, μαζί με ακόμη 8 διαγωνιζόμενους που θα προκριθούν από το δεύτερο cross battles – που θα προβληθεί την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου – θα περάσουν στον ημιτελικό.



Μόνο ένας θα είναι ο νικητής στον Μεγάλο τελικό όπου θα κερδίσει το μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο με τη MINOS-ΕΜΙ -Universal καθώς κι ένα αυτοκίνητο.

Στα Cross Battles περνούν οι εξής:

Από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια: Τόνι Βλάχος, Μάγδα Θεοσίδου, Άκης Κακαγής, Κασσιανή Λειψάκη, Γιάννης Μαργάρης, Νικολέτα Μηλιώνη, Κωνσταντίνα Τσιριμώνα, Χρύσα Χρύσου.

Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη: Faith Erhe, Billi Isak, Allan Paul, Κωνσταντίνα Ζωμενή, Πασχάλης Μπούσδρος, Μυρτώ Ναούμ, Κέλλυ Ντούλια, Γιάννης Παντελαίος.

Από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου: Mike Αραϊτζόγλου, Κυριακή Κοτσιάμπαση, Δίωνας Κουμπούρας, Μαίρη Μητρούλια, Ελευθερία Παπαμιχαήλ, Ελπίδα Πραμάς, Πάρις Πλάνετς, Βαγγέλης Τσακνάκης.

Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά: Έλενα Αρτενιάν, Ξενοφών Δουλουμάκης, Χρήστος Θεοδώρου, Γιώργος Καρέλης, Γιώργος Κυδωνάκης, Ανδρέας Στεργιόπουλος, Δέσποινα Τάτα, Παναγιώτης Χατζήπαπας.

Ραντεβού στο πρώτο live του “The Voice of Greece” την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 22.00

Read More

And More