“The Voice” : Στο τιμόνι της παρουσίασης ο Σάκης Ρουβάς;

Φήμες, φήμες, φήμες… Αυτή την εποχή που διακαναλικά σχεδιάζονται όλα τα νέα προγράμματα, είνα η… τιμητική τους. Δεκάδες είναι καθημερινά τα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και ανάμεσα σε αυτά τις τελευταίες ημέρες, κυκλοφορεί και το σενάριο εκείνο που θέλει τον λατρεμένο Sakis να αναλαμβάνει φέτος στον ΑΝΤ1, την παρουσίαση του νέου, λαμπερού, μουσικού προγράματος , “The Voice”.

Πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα τάλεντ – σόου του εξωτερικού τα δικαιώματα μετάδοασης του οποίου απέκτησε ο ΑΝΤ1 και υπολογίζεται να κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας στο πρώτο μισό της φετινής χρονιάς, δηλαδή, κάποια στιγμή περί τα τέλη του Οκτώβρη, αρχές Νοέμβρη. Ετσι, σε ένα τόσο λαμπερό πρόγραμμα ταιριάζει γάντι ο λαμπερός Σάκης Ρουβάς. Είναι όμως έτσι τα πράγματα όπως ακριβώς ακούγεται τις τελευταίες ημέρες;

“Η αλήθεια είναι πως τα σενάρια που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο είναι πολλά και ανάμεσα σε αυτό, συγκαταλέγεται όντως και το σενάριο εκείνο που θέλει τον Σάκη να αναλαμβάνει το “The Voice” “, λέει υψηλά ιστάμενο πρόσωπο του ΑΝΤ1 στο “TLIFE” και συνεχίζει :

“Οντως ο Σάκης θα μπορούσε κάλλιστα να βρεθεί σε αυτή την θέση ,όμως, όχι δεν ισχύουν όλα όσα ακούγονται. Ο Σάκης δεν είναι ένα από τα ονόματα εκείνα που μπορεί να αναλάβει την παρουσίαση του “The Voice”…”

– Αυτό έχει να κάνει με τους “Ηρωες”; Δηλαδή θέλω να πω πως αν οι “Ηρωες” βγουν κανονικά και φέτος στον αέρα από τον ΑΝΤ1, εκεί θα δούμε και τον Σάκη;
– Ακριβώς. Ο Σάκης εννοείται πως και φέτος θα αναλάβει το τιμόνι των “Ηρώων”, οι οποίοι σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας θα βγουν στον αέρα στο β ‘ μισό της σεζόν, δηλαδή, από Φλεβάρη και μετά.


Read More

And More