Θεατρική πρεμιέρα για την έγκυο Πηνελόπη Αναστασοπούλου! Φωτογραφίες

Μπορεί η κοιλιά της να έχει αρχίσει να φουσκώνει και σε λίγους μήνες να ετοιμάζεται για το ρόλο της μητέρας, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, όμως δεν σταματά να κάνει όλα όσα την γεμίζουν. Ένα από αυτά και το θέατρο… και φυσικά η παιδική παράσταση “Ψαρόσουπα” που πρωταγωνιστεί.
Αν και έγκυος, η Πηνελόπη δεν σταμάτησε τις πρόβες για το ξεχωριστό αυτό έργο του Γιώργου Δ. Λεμπέση και έκανε πρεμιέρα στη σκηνή του θεάτρου Δημήτρης Χόρν με την ολοκαίνουργια ιστορία “Βρασίδας εναντίον Μπακαλιαράκου” στην ξακουστή Βυθούπολη του έργου “Ψαρόσουπα”. Μαζί της στη σκηνή οι: Νίκος Αξιώτης, Νίκος Βατικιώτης, Πέτρος Βερβέρης, Λορίνα Κατσιώτη, Χριστιάννα Κουλιζάκη, Κίττυ Μαργαρίτη, Βάσια Μίχα.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της παράστασης:
Αν ψάξεις τον χάρτη, θα τη βρεις στην παιδική σκηνή του θεάτρου Δημήτρης Χορν! Η ξακουστή Βυθούπολη και οι ήρωες που συναντήσαμε στην Ψαρόσουπα του Γιώργου Δ. Λεμπέση, μας καλούν να ζήσουμε την περιπέτεια μέσα από την ολοκαίνουρια ιστορία «Βρασίδας εναντίον Μπακαλιαράκου».
Τι συμβαίνει στη μαγική Βυθούπολη;

Όλη η ψαροπαρέα ετοιμάζεται για τα γενέθλια της Ρίτσας της Πεσκανδρίτσας. Ο Βρασίδας ο Αχινός με τον Βαγγέλη τον Ροφό καθώς πηγαίνουν να μαζέψουν αμμώδη ριγοφιλάκια για τη μεγάλη γιορτή, έρχονται αντιμέτωποι με έναν επικίνδυνο εχθρό, τον Μπακαλιάρο Μπακαλιαράκο, που εισβάλει στις ζωές των ψαροφίλων μας και εκφοβίζει τα ανήμπορα ψάρια. Ο Βρασίδας όμως και η παρέα του δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια! Με την πολύτιμη βοήθεια του Τέρατος Ψυχραιμίας και της φίλης του, της Ελευθερίας του Λόφου, υψώνουν το ανάστημα τους και ενωμένοι αντιμετωπίζουν την απειλή που έχει φτάσει έξω από τα όμορφα ψαροσπίτια τους.

Η σκηνοθεσία της Αθανασίας Καραγιαννοπούλου, τα σκηνικά της Μαίρης Τσαγκάρη, τα κοστούμια της Μαρίας Καραπούλιου, οι φωτισμοί του Λευτέρη Παυλόπουλου και η μουσική της Ερωφίλης ζωντανεύουν τη μαγική Βυθούπολη και τους ήρωες της στη σκηνή του θεάτρου Δημήτρης Χορν και χαρίζουν μια αξέχαστη υποβρύχια εμπειρία για όλη την οικογένεια.
Η ιστορία Βρασίδας εναντίον Μπακαλιαράκου είναι η τρίτη από τις πέντε ιστορίες της best seller σειράς Ψαρόσουπα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός, όπως και τα υπόλοιπα βιβλία του συγγραφέα.

Read More

And More