Θεατρική πρεμιέρα για τις “Διαβολογυναίκες” με διάσημες παρουσίες! [pics]

Ανήμερα της ημέρας των ερωτευμένων έγινε η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Διαβολογυναίκες”, με πρωταγωνίστριες τις μοναδικές Μαρία Καβογιάννη και Καίτη Κωνσταντίνου. Το κλασσικό φιλμ-νουάρ του Ανρί-Ζορζ Κλουζό «Les Diaboliques» μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στο θέατρο σε μια παράσταση γεμάτη ένταση, σασπένς και αναπάντεχες ανατροπές.

Το βράδυ της Τετάρτης έγινε η πρεμιέρα στο θέατρο Καρέζη και το παρών έδωσαν διάσημοι Έλληνες, όπως ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Βασίλης Παλαιολόγος, ο Λάκης Γαβαλάς, η Τζένη Θεωνά, η Κερασία Κούη κ.α.

Με φόντο ένα ιδιωτικό σχολείο στα περίχωρα του Παρισιού των αρχών του 1950, μια απατημένη σύζυγος και μια προδομένη ερωμένη, ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να σκοτώσουν τον τυραννικό σύζυγο/εραστή τους σε κάτι που μοιάζει να είναι ένα τέλειο έγκλημα αλλά τελικά πρόκειται για έναν εφιάλτη χωρίς τέλος.

Η Μαρία Καβογιάννη και η Καίτη Κωνσταντίνου συναντιούνται θεατρικά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μαζί τους ο Νίκος Αρβανίτης, ο Σωτήρης Τσακομίδης, ο Δημήτρης Λιόλιος και ο νεοεμφανιζόμενος Μιχάλης Προσπαθόπουλος.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Λάκης Γαβαλάς

Κερασία Κούη – Λάκης Γαβαλάς

Κερασία Κούη – Τζένη Θεωνά

Μαρία Καβογιάννη – Λάκης Λαζόπουλος – Καίτη Κωνσταντίνου

Μαρία Ψωμά – Μαρία Καβογιάννη – Λάκης Λαζόπουλος

Βασίλης Παλαιολόγος – Καίτη Κωνσταντίνου

Φώτης Σπύρος – Λάκης Λαζόπουλος

Βέρα Κρούσκα – Ορνέλα Λούτη

Read More

And More