Θεατρική βραδιά για τους celebrities! [pics]

Το βράδυ της Τρίτης έγινε η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή” σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα στο Θέατρο Ριάλτο. Εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου βρέθηκαν στο θέατρο για να δουν την επιτυχημένη παράσταση, η οποία ανεβαίνει για 10η χρονιά. Φυσικά, μετά το τέλος, πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του TLIFE, με μεγάλη διάθεση και χαρά.

Το σίγουρο είναι ότι γέλασαν με την ψυχή τους καθώς το “Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή” θεωρείται μία από τις καλύτερες θεατρικές μαύρες κωμωδίες, με πολλούς ταλαντούχους ηθοποιούς, όπως η Τζόυς Ευείδη, η Βασιλική Ανδρίτσου, η Σοφία Μουτίδου, η Παρθένα Χοροζίδου, Παντελής Καναράκης κ.α. Ανάμεσα στους διάσημους Έλληνες που παρακολούθησαν την παράσταση ήταν ο Νίκος Μουτσινάς, η Εύη Φραγκάκη, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Θωμαΐς Ανδρούτσου κ.α.
Δες τις φωτογραφίες:
Εύη Φραγκάκη
Νίκος Μουτσινάς
Φιλίτσα Καλογεράκου
Σπύρος Μπιμπίλας – Παντελής Καναράκης -Κώστας Βενετσιάνος
Νίκος Μουτσινάς – Σοφία Μουτίδου – Τάσος Παλαντζίδης
Θωμαΐς Ανδρούτσου – Τζόυς Ευείδη – Βασιλική Ανδρίτσου – Νίκος Μουτσινάς – Παρθένα Χοροζίδου
Λίγα λόγια για την παράσταση

Μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές και εμπορικές θεατρικές επιτυχίες της σύγχρονης Αθήνας, μετά από μία τεράστια καλοκαιρινή εισπρακτική επιτυχία, συνεχίζει για 10ο και τελευταίο χρόνο και αυτό το χειμώνα στο θέατρο Ριάλτο – Αλέκος Αλεξανδράκης, με έναν θίασο που αποτελείται από τους πρωταγωνιστές που συνετέλεσαν στον μύθο της συγκεκριμένης παράστασης σε παλαιότερα ανεβάσματά της, αλλά και από νέους πρωταγωνιστές με αποδεδειγμένη καλλιτεχνική αξία και αγάπη από το κοινό. Όλοι μαζί, μας εγγυώνται μία απολαυστική βραδιά με άφθονο γέλιο και διασκέδαση.

Η παράσταση «Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή…» μονοπώλησε για πέντε συνεχόμενα χρόνια το θεατρικό ενδιαφέρον της Αθήνας με ανεβάσματα σε μεγάλα θέατρα (θέατρο Ήβη, Λαμπέτη, Αθηνά) καθώς και όλης της Ελλάδας σε δύο θριαμβευτικές περιοδείες. Παρουσιάστηκε επίσης για δύο συνεχόμενες χρονιές από το Σατιρικό θέατρο Κύπρου σε σκηνοθεσία Δέσποινας Μπεμπεδέλη, ενώ έχει παρουσιαστεί από δεκάδες ερασιτεχνικούς θιάσους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τον περσινό χειμώνα αποτέλεσε την μεγαλύτερη θεατρική επιστροφή των τελευταίων ετών με το ανέβασμα της στο θέατρο Ριάλτο – Αλέκος Αλεξανδράκης, ενώ με την φετινή καλοκαιρινή περιοδεία απέδειξε περίτρανα ότι ολόκληρη η Ελλάδα μονολογεί «Μπαμπά… Μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή».

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More