Θάλεια Ματίκα: Απόλαυσε τον σύζυγό της, Τάσο Ιορδανίδη, στην θεατρική πρεμιέρα του! (pics)

Επίσημη πρώτη τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου προς Κυριακή για την παράσταση “Ο Τζόνι πήρε το όπλο του” με τον Τάσο Ιορδανίδη σε σκηνοθεσία Θάλειας Ματίκα και θεατρική απόδοση και διασκευή της Σοφίας Αδαμίδου, στην θεατρική σκηνή του Altera Pars, στον Κεραμεικό.

Καλλιτέχνες του θεατρικού χώρου παρακολούθησαν τον Τάσο Ιορδανίδη σ΄έναν σπαρακτικό αντιπολεμικό μονόλογο, το αριστούργημα του Ντάλτον Τράμπο που είχε καθηλώσει το κοινό στον κινηματογράφο πριν από πέντε περίπου δεκαετίες.

Tην παράσταση παρακολούθησε μεταξύ άλλων οι: Αλέκα Παπαρήγα, Γιάννα ΣταυράκηΣπύρος Παπαδόπουλος, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαρίνα Ασλάνογλου, Κατερίνα Λέχου, Δήμητρα Παπαδήμα, Δημήτρης Μαύρος, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Θεοδώρα Σιάρκου, Σοφία Βογιατζάκη, Γιάννα Σταυράκη, Βίκυ Παπαδοπούλου, Ελεονόρα Αντωνιάδου.

Δες τις φωτογραφίες:

Μαρίνα Ασλάνογλου-Θάλεια Ματίκα-Κατερίνα Λέχου

Χριστόδουλος Στυλιανού-Δημήτρης Μαύρος-Τάσος Σωτηράκης-Θεοδώρα Σιάρκου

Θάλεια Ματίκα-Θοδωρής Κατσαφάδος-Λήδα Ματσάγγου

Γιωργής Τσαμπουράκης-Βίκυ Παπαδοπούλου

Δήμητρα Παπαδήμα

Θάλεια Ματίκα-Σοφία Αδαμίδου-Τάσος Ιορδανίδης

Γιάννα Σταυράκη-Αλέκα Παπαρήγα-Τάσος Ιορδανίδης

Ο Τάσος Ιορδανίδης επί σκηνής

Η παράσταση αμέσως μετά το Πάσχα θα συνεχιστεί για ολόκληρο τον Μάιο, από Τετάρτη έως και Κυριακή στο θέατρο Altera Pars, ενώ από τον Ιούνιο και έως το τέλος του Ιούλη θα περιοδεύσει σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, αλλά και δήμους της Αττικής στα πλαίσια των καλοκαιρινών φεστιβάλ.

Read More

And More