Θέλεις ένα smartphone με στιλ, δυνατά χαρακτηριστικά και προσιτή τιμή; Η σειρά Realme 12 Pro Series είναι αυτό που ψάχνεις!

Η realme είναι ένα τεχνολογικό brand smartphone παγκοσμίως που στόχο έχει να παρέχει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών σε ασυναγώνιστες τιμές. Η realme ως εταιρεία είναι στοχοπροσηλωμένη στην καινοτομία, για αυτό και λάνσαρε την σειρά 12 Pro 5G με τον πιο ισχυρό περισκοπικό φακό στην κατηγορία της και έτσι δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να μπορούν να τραβήξουν εικόνες από την καθημερινότητά τους και το αποτέλεσμα των φωτογραφιών να δείχνει σαν να βγήκε κατευθείαν από Χολιγουντιατονό studio.Eνώ το design του κινητού υπογράφει η realme Design Studios με τον διάσημο Γάλλο κατασκευαστή πολυτελών ρολογιών Ollivier Savéo, γνωστό για την εργασία του με εμβληματικές ελβετικές μάρκες όπως οι Rolex, Roger Dolby, Piaget, Breitling και Quentin.

Για να δούμε γιατί τα συγκεκριμένα κινητά ξεχωρίζουν:

realme 12 Pro και realme 12 Pro+:
Κάμερες που ξεπερνούν τα όρια:

realme 12 Pro: Τέλεια λήψη σε συνθήκες καλού φωτισμού και καλή απόδοση σε σκοτεινό περιβάλλον.
realme 12 Pro+: Ο περισκοπικός φακός με οπτικό zoom 3x φέρνει τα πάντα κοντά σου, διατηρώντας την ευκρίνεια και την ποιότητα της εικόνας. Ιδανικό για λήψεις τοπίων, πορτρέτων και οτιδήποτε άλλο σου κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Οθόνες που ζωντανεύουν ότι βλέπεις και σε κάνουν νιώθεις μια άλλη αισθητική εμπειρία!

realme 12 pro : AMOLED οθόνη 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120Hz για ομαλή εμπειρία θέασης και ζωηρά χρώματα.
realme 12 Pro+: Κυρτή οθόνη για ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.

Δυνατές επιδόσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου:

realme 12 Pro: Ιδανικό για καθημερινές εργασίες, περιήγηση στα social media και αρκετό uploading!!
realme 12 Pro+: Απευθύνεται σε απαιτητικούς χρήστες που θέλουν ταχύτητα, ομαλότητα και multitasking.

Μπαταρίες που δεν σε αφήνουν ποτέ:

Και τα δύο μοντέλα: Ισχυρή μπαταρία 5.000mAh για ολοήμερη χρήση.
Γρήγορη φόρτιση: 67W SuperVOOC για να γεμίζει η μπαταρία σου σε χρόνο μηδέν.

Σχεδιασμός που μαγνητίζει:

Tα συγκεκριμένα κινητά έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με τον διάσημο ωρολογοποιό Ollivier Savéoο οποίος έχει σχεδιάσει πολλά επώνυμα ρολόγια των γνωστών οίκων Rolex, Roger Dolby, Piaget, Breitling και Quentin και πλέον οι νέοι χρήστες θα μπορούν να έχουν μια αίσθηση πολυτελεία και κομψότητας στις συσκυές τους! Η σειρά διατίθεται σε δυο χρώματα – Submarine Blue και Navigator Beige. Το Submarine Blue, ένα ζωηρό μπλε που συχνά συναντάται στα σχέδια καντράν ρολογιών πολυτελών μαρκών. Είναι εμπνευσμένο από τα μυστηριώδη βάθη του ωκεανού, προσφέροντας μια αίσθηση δυναμική αλλά και γαλήνης. Το Navigator Beige, από την άλλη, είναι ένα φυσικό χρώμα που συναντάται συχνά στην στεφάνη, τον καντράν και το λουράκι διαφόρων ρολογιών

Τιμές που δεν αφήνουν περιθώρια ώστε να μην τα αγοράσεις!!!

realme 12 Pro: Ξεκινά από 469 ευρώ.
realme 12 Pro+: Ξεκινά από 569 ευρώ.