Θέλεις κι εσύ να κάνεις tattoo;

Ένα βιβλίο έχει ταράξει όλες τις γυναίκες του Hollywood. Πρόκειται για μια τριλογία που έχει γίνει φαινόμενο στην Αμερική. Όλες οι διάσημες σταρ όπως η Κίρα Νάιτλι, Νάταλι Πόρτµαν, Κρίστεν Στιούαρτ, Μία Βασίκοφσκα, Ελεν Πέιτζ και Κάρεϊ Μάλιγκαν θα έκαναν τα πάντα για να κερδίσουν τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο στη χολιγουντιανή κινηµατογραφική µεταφορά του πρώτου βιβλίου ”Το κορίτσι µε το τατουάζ” από την τριλογία µυστηρίου του πρόωρα χαµένου Σουηδού συγγραφέα Στιγκ Λάρσον. Είναι ο πιο καυτός ρόλος αυτή τη στιγμή στο Hollywwood και όλες θέλουν να τον αποκτήσουν.

Όλες θέλουν να γίνουν κορίτσια με τατουάζ αλλά προβλέπεται ο γνωστός σκηνοθέτης Ντέιβιντ Φίντσερ να μην επιλέξει καμία από τις επώνυμες και να διαλέξει μια άσημη κοπέλα, ώστε να μην επισκιαστεί ο ρόλος με την λάμψη μια ήδη διάσημης ηθοποιού. Επίσης στην ταινία υπάρχει και ο ρόλος ενός δημοσιογράφου και αυτός που θα τον ερμηνεύσει δεν είναι άλλος από τον γοητευτικό Brad Pitt.

Πριν από έξι χρόνια ο συγγραφέας των βιβλίων πέθανε από ανακοπή καρδιάς. Η τριλογία όμως έγινε παγκόσμιο φαινόμενο και έχει πουλήσει πάνω από 40.000.000 παγκοσμίως τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Το τρίτο μέρος από την τριλογία με τίτλο ”Το κορίτσι στη φωλιά της σφήκας” έχει γίνει ήδη Best seller και έχουν τυπωθεί πάνω από 700.000 αντίτυπα. Τα βιβλία θα κυκλοφορήσουν στα ράφια των βιβλιοπωλείων της Αμερικής στις 25 Μαΐου.

Read More

And More