Θέλξη: «Έχω δεχτεί πολλά και ακριβά δώρα που τα επέστρεφα, ήμουν μικρή και χαζή, δεν ήξερα»

Έπειτα από 8 χρόνια συνειδητής αποχής, λόγω της απόκτησης των δυο παιδιών της, η Θέλξη έχει επιστρέψει δυναμικά στο τραγούδι.

Με αφορμή την επιστροφή της στις πίστες και τη δισκογραφία, η Θέλξη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μega Καλημέρα» και αποκάλυψε τα ακριβά δώρα που έχει δεχθεί από θαυμαστές της, πως είναι ως μαμά ενώ μίλησε και για τη σχέση με τον σύζυγό της.

«Έχω δεχτεί πολλά και ακριβά δώρα που τα επέστρεφα, ήμουν μικρή και χαζή, δεν ήξερα… Θαυμαστής μου είχε κάνει δώρο αυτοκίνητο και το επέστρεψα» αποκάλυψε η Θέλξη.

«Ερωτεύτηκα ακόμη περισσότερο τον σύζυγο μου, όταν αποκτήσαμε το πρώτο μας παιδί. Δεν είμαι αυστηρή ως μητέρα, είμαι με το μέρος των παιδιών πάντα. Η μαμά μου είναι πιο αυστηρή από εμένα όταν είμαστε όλοι μαζί, είναι σαν να έχει 3 παιδιά. Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου ένα τρίτο παιδί, γιατί μόλις επέστρεψα επαγγελματικά στο τραγούδι», τόνισε η Θέλξη.

Για τα αγαπημένα Χριστούγεννα που είχε ως παιδί αποκάλυψε: «Ήμουν ευλογημένο παιδί που πέρασα υπέροχα Χριστούγεννα. Είχα αδυναμία στις κούκλες».

Read More

And More