Θέμης Αδαμαντίδης: Οι τέσσερις συλλήψεις σε 1,5 χρόνο, ο τζόγος και η καταγγελία για ξυλοδαρμό

Με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ελεύθερος ο Θέμης Αδαμαντίδης μετά την καταγγελία της πρώην συντρόφου του Βαρβάρα Κίρκη για ξυλοδαρμό.

Κατά την άφιξή του στην Ευελπίδων ο Θέμης Αδαμαντίδης εμφανίστηκε αρκετά εκνευρισμένος και με ιδιαίτερα ειρωνικό ύφος είπε στους δημοσιογράφους, «Βρε καλώς τα παιδάκια… Τι κάνετε παιδάκια;»

Θέμης Αδαμαντίδης – Τέσσερις συλλήψεις σε 1,5 χρόνο

28 Φεβρουαρίου 2021. Απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού. Στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας όμως φτάνει η πληροφορία ότι σε μονοκατοικία στην Κυψέλη έχει στηθεί μία παράνομη λέσχη.

Η αστυνομία εισβάλει και συλλαμβάνει 18 άτομα να παίζουν τυχερά παιχνίδια, μεταξύ αυτών και ο Θέμης Αδαμαντίδης. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ρύθμισης της αγοράς παιγνίων και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

«Δεν καταλάβαμε πώς πέρασε ο χρόνος. Θυμηθήκαμε πώς ήταν να αισθανόμαστε ότι είμαστε ελεύθεροι και να βγαίνουμε τη στιγμή που επιθυμούμε, χωρίς δικαιολογητικά και SMS», είχε δηλώσει ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Σε ερώτηση αν η σύλληψη ως γεγονός, επηρέασε την ψυχολογία του, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, «γιατί να μου ρίξει την ψυχολογία; Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού! Ένας απλός άνθρωπος είμαι. Και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι; Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν; Πάω εκεί που θέλω εγώ», ήταν οι δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη.

19 Απριλίου 2021, βράδυ Σαββάτου. Ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη σε χαρτοπαικτική λέσχη για δεύτερη φορά σε ένα τραπέζι 20 ατόμων στην πλατεία Βάθη.

Όσοι τον γνωρίζουν καλά μιλούν για ένα «άκακο» πάθος στον τζόγο που δεν βλάπτει κανέναν. Δυο μήνες μετά, συλλαμβάνεται και πάλι.

7 Ιουνίου 2021 ο Θέμης Αδαμαντίδης εντοπίζεται σε παράνομη λέσχη μαζί με 50 ακόμη άτομα στην Ομόνοια.

Θέμης Αδαμαντίδης – Η καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό

Την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 η εν διαστάσει σύντροφος του τραγουδιστή καταγγέλλει τον Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό. Ο τραγουδιστής συλλαμβάνεται με την είδηση να κάνει σε λίγα λεπτά τον γύρο του διαδικτύου.

Ο τραγουδιστής που πέρασε το βράδυ του στο αυτόφωρο εμφανίστηκε στον εισαγγελέα δείχνοντας τον εκνευρισμό του στους δημοσιογράφους. Ο Θέμης Αδαμαντίδης αφέθηκε ελεύθερος με περιορισμούς, ενώ δικάζεται την Δευτέρα 4 Ιουλίου.

Δες παρακάτω όσα δήλωσε ο δικηγόρος της Βαρβάρας Κίρκη, Απόστολος Λύτρας:

«Με χτυπούσε με τα χέρια του»

Η Βαρβάρα Κίρκη στη μήνυση και την κατάθεση της στην αστυνομία, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ανέκαθεν είχε παθολογική ζήλεια προς το πρόσωπό μου και μου φέρεται άσχημα συνέχεια. Έχει ασκήσει πολλές φορές στο παρελθόν σωματική βία σε βάρος μου. Με σπρώχνει συνέχεια με βία, με χτυπάει με τα χέρια του με μπουνιές στα μπράτσα μου, με χαστουκίζει και μου πετάει αντικείμενα με συχνότητα περίπου κάθε δεύτερη μέρα.

Μία φορά μου πέταξε αναπτήρα μέσα στο στόμα μου όταν ήμασταν στο καμαρίνι του στην Πάτρα ενώπιον των συνεργατών του. Σχεδόν καθημερινά με εξυβρίζει, με τις φράσεις «κ…., π…» και όταν είμαστε μόνοι μας αλλά και δημοσίως μέσα στο μαγαζί που τραγουδάει. Αρκετές φορές στο παρελθόν με έχει κλωτσήσει σε δημόσιο χώρο», ανέφερε στην κατάθεσή της.

Αλέξης Κούγιας για Θέμη Αδαμαντίδη: «Σκληρές γυναίκες δίπλα σε άντρες με ευαισθησία»

Μιλώντας στο Mega ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση του Θέμη Αδαμαντίδη αναφέρθηκε και στις δύο πρώην συντρόφους του τραγουδιστή, ενώ διέψευσε την ύπαρξη βίντεο στο οποίο παρουσιάζει σκηνές ξυλοδαρμού.

«Υπάρχει ένα είδος γυναικών που δεν είναι σαν τις γυναίκες τις περήφανες, που έχουν τη δουλειά και την αξιοπρέπειά τους και επιλέγουν έναν άντρα να είναι ο σύντροφός τους.

Ορισμένες από τις γυναίκες αυτές επιλέγουν ανθρώπους με ιδιαίτερες ευαισθησίες, όπως ο κύριος Αδαμαντίδης, με πάρα πολλά χρήματα και νομίζουν ότι μπορούν με αυτό τον τρόπο να γίνουν ταμίες των συγκεκριμένων ανθρώπων», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Η συνέχεια αύριο, Δευτέρα 4 Ιουλίου με τον Θέμη Αδαμαντίδη βρίσκεται στις δικαστικές αίθουσες μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό.

Read More

And More