Θέμης Αδαμαντίδης: Τι λέει αποκλειστικά στο “Μαζί σου” για τον ξυλοδαρμό του – Video

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε το απόγευμα της Πέμπτης, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο αγαπημένος καλλιτέχνης περπατούσε χθες σε παράδρομο της Λεωφόρου Συγγρού, πηγαίνοντας στο στέκι του, όταν δύο άγνωστοι με κράνη κατέβηκαν από την μοτοσυκλέτα τους και τον χτύπησαν. Όπως ανέφερε ο Θεοδόσης Πάνου στην εκπομπή “Μαζί σου”, ο ένας από τους δύο άντρες φέρεται να είπε στον Θέμη Αδαμαντίδη: “Θα τα δώσεις τα χρήματα. Θα τα επιστρέψεις τα λεφτά”. Αφού κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων, ο τραγουδιστής οδηγήθηκε σε ιδιωτική κλινική του Φαλήρου για να γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ για το χθεσινό δυσάρεστο συμβάν: «Μου έγινε μια ερώτηση αν έπεσα θύμα ξυλοδαρμού. Θύμα ξυλοδαρμού, εντάξει, όταν εσείς… ξαφνικά περπατάνε 2 άτομα στο πεζοδρόμιο και δεν ξέρεις τις προθέσεις τους και τις διαθέσεις τους και δεν σου λένε τίποτα και σε χτυπάνε στη μούρη… Δεν είναι ξυλοδαρμός, αυτό δεν είναι ξυλοδαρμός, αυτό λέγεται κάπως αλλιώς τώρα… Εντελώς άγνωστα, δηλαδή δεν ήταν καν… περπατούσαν στον δρόμο. Κατάλαβες»;, είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Δες το βίντεο:

Ο τραγουδιστής, πηγαίνοντας στο νοσοκομείο είχε πάνω του εμφανή τα σημάδια του ξυλοδαρμού όπως σπασμένη μύτη και μώλωπες.

Read More

And More