Θέμης Αδαμαντίδης: Βίντεο – ντοκουμέντο με την πρώην σύντροφό του να πέφτει θύμα βιαιοπραγίας

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Θέμης Αδαμαντίδης, μετά την καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό. Ο τραγουδιστής, αύριο Δευτέρα 4 Ιουλίου αναμένεται να βρεθεί στις δικαστικές αίθουσες με τον Αλέξη Κούγια να έχει αναλάβει την υπεράσπισή του.

Το newsit.gr παρουσιάζει ένα βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνεται η γυναίκα να πέφτει θύμα βιαιοπραγίας. Σύμφωνα με την ίδια, ο άνθρωπος που την χτύπησε είναι ο τραγουδιστής.

Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι το βίντεο είναι τραβηγμένο έξω από ένα προποτζίδικο και σε αυτό, εμφανίζεται το ζευγάρι να προχωράει, όταν ξαφνικά, η γυναίκα δέχεται μία κλωτσιά!

«Ανέκαθεν είχε παθολογική ζήλεια προς το πρόσωπό μου και μου φέρεται άσχημα συνέχεια. Έχει ασκήσει πολλές φορές στο παρελθόν σωματική βία σε βάρος μου. Με σπρώχνει συνέχεια με βία, με χτυπάει με τα χέρια του με μπουνιές στα μπράτσα μου, με χαστουκίζει και μου πετάει αντικείμενα με συχνότητα περίπου κάθε δεύτερη μέρα», ανέφερε σε σημείο της κατάθεσής της η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή, όταν πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα να τον καταγγείλει.

Read More

And More