Θέμης Αδαμαντίδης: «Ζούσα μια κόλαση, κουράστηκα», λέει η πρώην σύντροφος και μητέρα των παιδιών του

Με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ελεύθερος ο Θέμης Αδαμαντίδης μετά την καταγγελία της πρώην συντρόφου του για ξυλοδαρμό.

Εκτός από την νυν σύντροφό του Βαρβάρη Κίρκη, ο Θέμης Αδαμαντίδης κατηγορείται και από την πρώην σύντροφο και μητέρα των παιδιών του, Αναστασίας Στεφάνοβα για κακοποιητική συμπεριφορά.

«Υπέμεινα πολλά και όλα αυτά τα χρόνια δεν μιλούσα. Όταν του ζήτησα να χωρίσουμε, τότε σήκωσε χέρι πάνω μου. Τώρα έπρεπε να τα πω» αναφέρει στο newsit.gr η πρώην σύντροφός του και μητέρα των δύο παιδιών του, Αναστασία Στεφάνοβα.

Και προσθέτει: «Ζούσα μια κόλαση, κουράστηκα». Μάλιστα λέει συμπλήρώνει ότι εκτιμά βαθύτατα την Βαρβαρα Κίρκη καθώς «την έχει στηρίξει και της έστελνε χρήματα από τον δικό της λογαριασμό για τα έξοδα των παιδιά της».

Νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση του Θέμη Αδαμαντίδη δήλωσε στο Mega για τις πρώην συντρόφους του: «Υπάρχει ένα είδος γυναικών που δεν είναι σαν τις γυναίκες τις περήφανες, που έχουν τη δουλειά και την αξιοπρέπειά τους και επιλέγουν έναν άντρα να είναι ο σύντροφός τους.

Ορισμένες από τις γυναίκες αυτές επιλέγουν ανθρώπους με ιδιαίτερες ευαισθησίες, όπως ο κύριος Αδαμαντίδης, με πάρα πολλά χρήματα και νομίζουν ότι μπορούν με αυτό τον τρόπο να γίνουν ταμίες των συγκεκριμένων ανθρώπων»,

Read More

And More