Θέμης Γεωργαντάς: «Έχω στο παντελόνι μου ένα προσωπικό αντικείμενο του μπαμπά μου και νιώθω μια ασφάλεια»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο, Σαράντη Μαριεττή έκανε το βράδυ της Τετάρτης 26/4 ο Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος βρέθηκε στο «The kick off party» της μουσικής βραδιάς των Mad VMA 2023.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων, μίλησε για τις αναμνήσεις του από την μουσική γιορτή, αλλά και για ευτράπελα που τους έχουν τύχει.

«20 χρόνια MAD video music awards έχω «κατσικωθεί» κανονικά. Φέτος θα δούμε στη σκηνή των βραβείων καλλιτέχνες που έχουν γράψει ιστορία στον θεσμό. Στο θέατρο Βράχων μπήκα στο καμαρίνι, είχα τρία λεπτά να αλλάξω κι αρχίζω να ουρλιάζω «βγείτε όλοι έξω» κι έπεσε σιγή. Ακούω μια φωνή που λέει «εντάξει Θέμη» κι ήταν ο Σάκης Ρουβάς. Έχω στο παντελόνι μου ένα προσωπικό αντικείμενο του μπαμπά μου που δεν είναι πια στη ζωή», είπε αρχικά ο Θέμης Γεωργαντάς.

Τις δικές της  αναμνήσεις μοιράστηκε και η Έλλη Κοκκίνου η οποία ανέφερε: «Θυμάμαι το 2003 που έπρεπε μετά να πετάξω για Θεσσαλονίκη και ο στυλίστας έκοψε τον κορσέ που είχε κολλήσει πάνω μου».

Κλείνοντας και ο Stan διηγήθηκε τις δικές του αναμνήσεις, λέγοντας: «Είναι σαν την 1η μου φορά, μεγάλωσα με τα Mad Awards, ονειρευόμουν να ασχοληθώ με τη μουσική και να βρεθώ ανάμεσα στους καλλιτέχνες των βραβείων».

 

Read More

And More