Θέμης Γεωργαντάς: Θυμάται ένα ταξίδι γεμάτο… ατυχίες!

Το 2008 ήταν μια σημαντική χρονιά για τον Θέμη Γεωργαντά. Τότε βρέθηκε για πρώτη φορά στην ομάδα της εκπομπής “Μες την καλή χρονιά” στον Alpha στην οποία παρέμεινε για αρκετά χρόνια. Τον Μάιο της ίδιας χρονιάς σκόπευε να παρακολουθήσει συναυλία της Celine Dion στο Παρίσι -η καλλιτέχνης είχε πραγματοποιήσει εκεί εμφανίσεις στις 19 και τις 24 Μαίου.

Ωστόσο η τύχη του τον εγκατέλειψε με το που πάτησε στην Πόλη του Φωτός. Ο παρουσιαστής, θυμήθηκε σήμερα το ταξίδι εκείνο και δημοσίευσε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από αυτό, περιγράφοντας τις ατυχίες που συνέβησαν στον ίδιο και την παρέα του στο Παρίσι.


“Eurodisney 2008! Το ταξίδι της απόλυτης γκαντεμιάς! Πραγματικό survivor!” έγραψε ο Θέμης Γεωργαντάς στην φωτογραφία από το ταξίδι του παρέα με την Ρεγγίνα Κουρή, τον Μιχάλη Μαρίνο και φίλους τους.

Ο ίδιος ανέφερε μερικές μόνο από τις δυσκολίες που συνάντησαν εκεί. Ένα μπλακ άουτ, η ατέλειωτη βροχή και το γεγονός ότι δεν κατάφερε ποτέ να βρεθεί στη συναυλία της Celine Dion, ήταν μερικά μόνο από αυτά.

Read More

And More