Θέμης Κανέλλος: Αυτός είναι ο πιο αμφιλεγόμενος παίκτης του Big Brother και θα προκαλέσει χαμό! Φωτογραφίες

H μεγάλη μέρα της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας του Big Brother στον ΣΚΑΪ έφτασε και οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη.

Ένα από τα πρόσωπα που θα κάνει αίσθηση με την εμφάνισή του απόψε στους δέκτες μας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα OΝ time, είναι ο youtuber Θέμης Κανέλλος, γνωστός και ως themicorn.

Ο Θέμης Κανέλλος μετράει στο κανάλι του στο youtube πάνω από 67.000 συνδρομητές και κατά τη διάρκεια της καραντίνας έγινε περισσότερο γνωστός με τη δημιουργία του «καραντινοβλόγκ», όπου μοιραζόταν την καθημερινότητά του με τους φίλους του. Φυσικά, για την καραντίνα μιλούσε και στο Instagram, στο οποίο αριθμεί σχεδόν 30.000 followers.

O Θέμης είναι 18 ετών, φέτος τελείωσε το λύκειο και αυτό που τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μακιγιάζ. Ένας από τους λόγους που μπήκε στο σπίτι του Big Brother είναι για να μιλήσει για τη διαφορετικότητά του και να βοηθήσει και άλλα παιδιά στην ηλικία του να αποδεχτούν τον εαυτό τους.

Ο Θέμης Κανέλλος είναι «queer» -ένας όρος-ομπρέλα, που αφορά τις έμφυλες μειονότητες που δεν ανήκουν στην κατηγορία των ετεροφυλόφιλων ή/και των cisgender. Άνθρωποι που δεν αποδέχονται τις παραδοσιακές έννοιες φύλων και χωρίς να θέλουν να προσδιοριστούν ως ΛΟΑΤ πολλές φορές αυτοπροσδιορίζονται ως queer.

Δες τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Read More

And More