Θέμης Κανέλλος: “Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από άντρα στη γειτονιά στα 13 μου, είμαστε στα δικαστήρια”

Ο Θέμης Κανέλλος, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Big Brother, μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα ON Time για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, όταν ήταν ακόμα παιδί.

Διάβασε το σχετικό απόσπασμα:

Έχεις δεχτεί στο παρελθόν σεξουαλική παρενόχληση;
Ναι. Μου έχει συμβεί σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν, όταν ήμουν πιο μικρούλης. Ήμουν ανήλικος, κάτω από 13.

Τι ακριβώς σου είχε συμβεί;
Είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από ένα άτομο, άντρα συγκεκριμένα, ο οποίος ήταν στη γειτονιά μου. Μου είχε προτείνει να βρεθούμε κιόλας με λεφτά. Τότε ήταν μια δύσκολη μάλιστα περίοδος για μένα, γιατί δεν μιλούσα με τους γονείς μου.

Εσύ πώς αντέδρασες;
Δεν είχα αντιδράσει με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο, απλώς σταμάτησα να τον βλέπω, γιατί αυτός είχε κάτι σαν μαγαζί και μετά από κάποια χρόνια, που ήρθαμε πιο κοντά με τους γονείς μου, τους το είπα και ξεκινήσαμε να κάνουμε κάποιες διαδικασίες για μηνύσεις και δικαστήρια. Για να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.

Τώρα σε τι φάση είσαστε;
Είμαστε ακόμα στα δικαστήρια. Αυτή την περίοδο δεν γίνεται κάτι γιατί είναι μια περίοδος που εγώ δεν θέλω να το ακούω αυτό το πράγμα, γιατί είναι άσχημο να βλέπεις έναν άνθρωπο που σου έχει κάνει σεξουαλική παρενόχληση. Αλλά θα το κάνω έτσι κι αλλιώς μόνο και μόνο για να επιβεβαιωθώ ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει πειράξει κάποιο άλλο παιδί.

Read More

And More