Θέμης Κανέλλος: Οι αλλαγές στην εμφάνισή του και οι λεπτομέρειες που δεν ξέρουμε για εκείνον

Πρόκειται για έναν από τους πιο εκκεντρικούς και ταυτόχρονα δημοφιλείς παίκτες του Big Brother της νέας εποχής. Ο λόγος για τον Θέμη Κανέλλο. Ο μόλις 18 ετών Youtuber μπήκε στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού και κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Το όνομα που χρησιμοποιεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι “Themicorn” και όπως έχει δηλώσει τρέφει τεράστια αγάπη στο μακιγιάζ και δεν υπάρχει μέρα που να ξυπνήσει χωρίς να βαφτεί. Άλλωστε στο κανάλι του στο Youtube πολλές φορές έχει δείξει τις τεχνικές και τα προϊόντα που ο ίδιος χρησιμοποιεί για να τονίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Ο 18χρονος «queer» -ένας όρος-ομπρέλα, που αφορά τις έμφυλες μειονότητες που δεν ανήκουν στην κατηγορία των ετεροφυλόφιλων ή/και των cisgender από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του reality του ΣΚΑΪ μίλησε για τη σεξουαλική του ταυτότητα αποκαλύπτοντας πως κατάλαβε σε πολύ μικρή ηλικία τι διαφορετικότητά του.

Για το συγκεκριμένο θέμα μάλιστα αλλά και για τον τρόπο που τον αποδέχτηκαν – ή και όχι – η οικογένεια και όσοι ήταν γύρω του έχει μιλήσει τόσο μέσα από του Youtube όσο και μέσα από το Big Brother. Για την ακρίβεια ο ίδιος έχει πει: “«Έχω περάσει δύσκολα στη ζωή μου. Η οικογένειά μου μού λείπει εδώ και πολλά χρόνια. Όταν έμαθαν οι γονείς μου κάποια πράγματα για μένα, ότι μου αρέσει το μακιγιάζ, ότι είμαι γκέι και άλλα διάφορα πράγματα, δεν ένιωσα την οικογένειά μου τόσο κοντά όσο την ένιωθα πριν. Είναι ένα συναίσθημα πάρα πολύ άσχημο και ελπίζω κανένας άλλος άνθρωπος να μην το νιώσει ποτέ γιατί η οικογένεια δεν αντικαθιστάται ποτέ με κανέναν φίλο…”.

Ακόμη, όπως μπορεί εύκολα κανείς να δει τόσο μέσα από την καθημερινότητα του Big Brother όσο και μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram, ο Θέμης αγαπά τις αλλαγές και δε διστάζει να πειραματιστεί με την εξωτερική του εμφάνιση κάνοντας έντονα μακιγιάζ αλλά και αλλάζοντας συχνά το χρώμα των μαλλιών του από μαύρο σε γκρι, μπλε, ροζ ή μωβ.

 

Read More

And More