Θέμης Κανέλλος: Όσα δεν ξέρεις για τον εκκεντρικό youtuber του Βig Brother! Φωτογραφίες

Ίσως ένας από τους πιο εκκεντρικούς και δημοφιλείς παίκτες του Big Brother της νέας εποχής είναι ο Θέμης Κανέλλος. Ο μόλις 18 ετών Youtuber (γεννημένος το 2002) μπήκε στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού και προκάλεσε αίσθηση από το πρώτο λεπτό. Ο “Themicorn” όπως λέγεται χαρακτηριστικά στα social media και στο Youtube τρέφει τεράστια αγάπη στο μακιγιάζ και δεν υπάρχει μέρα που να ξυπνήσει και να μην βαφτεί, τονίζοντας τις γωνίες του προσώπου του, όπως μόνο εκείνος γνωρίζει.

Μάλιστα, ο Θέμης αποτελεί έναν από τους παίκτες που δεν έκρυψαν ποτέ τη σεξουαλική τους ταυτότητα. Ο 18χρονος παίκτης του BB είναι «queer» -ένας όρος-ομπρέλα, που αφορά τις έμφυλες μειονότητες που δεν ανήκουν στην κατηγορία των ετεροφυλόφιλων ή/και των cisgender. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του reality του ΣΚΑΪ, ο Θέμης Κανέλλος εξομολογήθηκε πως συνειδητοποίησε τις διαφορετικές του προτιμήσεις στο δημοτικό, όταν κατάλαβε ότι δεν του άρεσε η Μαρία, αλλά ο Γιαννάκης.

O Θέμης είναι 18 ετών, φέτος τελείωσε το λύκειο και αυτό που τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μακιγιάζ. Ένας από τους λόγους που μπήκε στο σπίτι του Big Brother είναι για να μιλήσει για τη διαφορετικότητά του και να βοηθήσει και άλλα παιδιά στην ηλικία του να αποδεχτούν τον εαυτό τους.

Ο Θέμης Κανέλλος μετράει στο κανάλι του στο youtube πάνω από 67.000 συνδρομητές και κατά τη διάρκεια της καραντίνας έγινε περισσότερο γνωστός με τη δημιουργία του «καραντινοβλόγκ», όπου μοιραζόταν την καθημερινότητά του με τους φίλους του. Φυσικά, για την καραντίνα μιλούσε και στο Instagram, στο οποίο αριθμεί πλέον 35.000 followers.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Themicorn (Θεμης Κανελλος) (@itsthemicornbitch) στις

Ο Θέμης αποτελεί ένα ευαίσθητο αγόρι και συνάμα δυνατό. Δυνατό γιατί ενώ κατάλαβε ότι είναι διαφορετικός από τους συμμαθητές του, δεν ένιωσε άσχημα με τον εαυτό του και μέχρι σήμερα είναι περήφανος για όλα όσα είναι και έχει καταφέρει. Στην τρυφερή ηλικία των 13 ετών επισκέφτηκε παιδοψυχολόγο για περίπου δυόμισι χρόνια, κάτι που τον βοήθησε σε τεράστιο βαθμό, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο Big Brother δούλεψε πολύ και μόνος του.

Read More

And More