Θέμης Κανέλλος: Τα πρώτα λόγια του μετά την αποχώρησή του από το Big Brother! Video

Ο Ημιτελικός του Big Brother πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, με τον Θέμη Κανέλλο και τον Χρήστο Βαρουξή να μην τα καταφέρνουν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό! Ο εκκεντρικός Youtuber αποχώρησε στο χθεσινό live, καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Ο Θέμης, αμέσως μετά την αποχώρησή του, επέστρεψε στα social media και ανέβασε Instagram Stories, στα οποία ανέφερε πως έχει να πει πολλά… για το Big Brother!

«Μετά από τρεισήμισι ολόκληρους μήνες κάνω το πρώτο μου στόρι. Είμαι πάρα πολύ κουρασμένος, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γεμάτος από αυτό το ταξίδι που λέγεται Big Brother. Και απλά χρειάζομαι ξεκούραση. Έχουμε να πούμε πάρα πολλά πράγματα και στην εκπομπή της Μαλέσκου, το “love it”, αλλά και στο κανάλι μου στο Youtube θα κάνω βίντεο σύντομα και θα πούμε πολλά. Οπότε συντονιστείτε. Να ξέρετε είμαι καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί πέρασα ακριβώς το μήνυμα που ήθελα μέσα από το Big Brother. Το να αγαπάς τον εαυτό σου, το να είσαι ο εαυτός σου, το να υποστηρίζεις την διαφορετικότητά σου.

Δεν ντράπηκα ποτέ για αυτό που είμαι, δεν θα ντραπώ ποτέ, γιατί δεν είμαι ούτε εξωγήινος, ούτε κάτι περίεργο, απλά είμαι ο Θέμης και έτυχε να μου αρέσει το μακιγιάζ. Χαίρομαι για όλη την στήριξη. Εδώ κάθομαι και κάνω κάποιες συζητήσεις με 1-2, γιατί έχουμε και covid προφανώς. Απλά δεν μένω με τους γονείς μου, έπρεπε να μείνω σε κάποιους φίλους μέχρι να βρω σπίτι. Δεν θέλω να προκαλέσω κάποιο θέμα, αλλά εντάξει, μόλις τώρα βγήκα από το σπίτι του Big Brother… Αυτό σας αφήνω…», είπε μεταξύ άλλων ο Θέμης Κανέλλος.

Read More

And More