Θέμις Μπαζάκα: “Εγώ με την κόρη μου μεγαλώσαμε οι δυο μας”

Για την κόρη της που ζει στο Βερολίνο, μίλησε σε συνέντευξη της η Θέμις Μπαζάκα. Η σπουδαία ηθοποιός εξήγησε στο περιοδικό ΟΚ! γιατί δεν μπορεί να πει πως “τα κατάφερε” σαν μητέρα με την ανατροφή του παιδιού της.

“Το τα κατάφερα δεν υπάρχει. Όταν έχεις παιδί, αυτό είναι ένα θέμα που δεν τελείωνει, όπως δεν σταματά η αγωνία. Δεν είμαστε σαν την Αμερική, όπου στα 18 φεύγει ένα παιδί από το σπίτι. Εμείς τα μοιραζόμαστε όλα με τα παιδιά μας, θέλουμε να είναι δίπλα μας. Εγώ με την κόρη μου μεγαλώσαμε οι δυο μας”, δηλώνει.

“Δεν υπάρχει γονιός που δεν κάνει όνειρα, αλλά προσπαθούσα να είμαι ρεαλίστρια και να δω πραγματικά τι είναι αυτό που εκείνη θέλει μεγαλώνοντας. Σίγουρα έχω κάνει λάθη, όμως στηρίζω όλες τις επιθυμίες της και όσα της κάνουν καλό” σημειώνει η ηθοποιός.

Η Θέμις Μπαζάκα ανυπομονεί να ξαναδεί την κόρη της: “Περιμένω τη Μεγάλη Εβδομάδα να πάω να τη δω. Ευτυχώς, το Βερολίνο είναι μια πόλη ποου αγαπούσαμε και οι δύο από παλιά”. Η ηθοποιός αποκαλύπτει ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισε μεγαλώνοντας την κόρη της μόνη της: “Ο χρόνος που δεν ήταν ποτέ αρκετός, και οι κρίσιμες αποφάσεις, που δεν έχεις κάποιον να τις μοιραστείς”.

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Read More

And More