Θέμης Πετράκης: Ο εφοπλιστής παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του σε έναν γάμο – υπερπαραγωγή!

Το περασμένο Σάββατο τελέστηκε ένας από τους πιο δαπανηρούς γάμους που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα, με πρωταγωνίστρια την οικογένεια εφοπλιστών Πετράκη.

Ο Θέμης Πετράκης αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με την επίσης κόρη εφοπλιστών Μάρα Κουρκουλή μετά από σχέση αρκετών χρόνων. Το μυστήριo, όπως διαβάζουμε στο Thema people, έγινε στο εκκλησάκι που βρίσκεται στη βίλα της οικογένεια ενώ η δεξίωση στο χώρο ενός παλιού εργοστασίου στην οδό Πέτρου Ράλλη που πλέον φέρει το όνομα THEMA και προτιμάται συχνά τελευταία από ευκατάστατες οικογένειες.

Η νύφη έφτασε φορώντας νυφικό δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη, ο γαμπρός φόρεσε κοστούμι κορυφαίου ιταλικού οίκου ενώ από τους καλεσμένους οι οποίοι συγκαταλέγονται στην υψηλή αθηναική κοινωνία, οι οίκοι όπως Elie Saab, Oscar De La Renta, Valentino και Giorgio Armani είχαν την τιμητική τους.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντια ενώ η οργάνωση του γάμου ήταν υψηλών προδιαγραφών και παροχών, με κάθε λεπτο μέρεια επιμελώς προσεγμένη. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν και η διακόσμηση, με χιλιάδες κρίνα, παιώνιες και μπαμπούνα δεσπόζουν παντού. Το μενού ήταν πλήρως προσαρμσμένο στις επιταγές της γκουρμέ γαστρονομίας, τα κρασιά ήταν γαλλικά και έφεραν την ετικέτα Chateau Magneau, ενώ και τα υπόλοιπα ποτά που προσφέρθηκαν ήταν κορυφαίας ποιότητας.

Η λίστα των καλεσμένων συμπεριελάμβανε όλα τα ονόματα των εγχώριων business και ναυτιλίας.

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του θείου του γαμπρού Ανδρέα και της συζύγου του, Άννυς Πετράκη των οποίων η εκπροσώπηση έγινε από τον γιο τους Θέμη που εμφανίστηκε συνοδευόμενος από τη σύντροφο του, την fashion blogger Ναταλία Γεωργαλά.

Read More

And More