Θέμος και Βαγγέλης για… όλα !

Ζήτω οι… αλλαξο-καναλιές ! Χθες ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο “Ολα” ,σήμερα το μεσημέρι ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Βαγγέλης Περρής τα είπαν… όλα στο “Μπλα-Μπλα” ! Γι ΄αυτό κι εγώ είπα να σας παρουσιάσω τα πιο… τζούσι σημεία.

Τι είπαν για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά ;
«Πραγματικά, πρέπει να συγχαρούμε τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Κάνανε μια τρομερή υπερπροσπάθεια σε μια τόσο δύσκολη ζώνη» είπε ο Θέμος ,για να συμπληρώσει και ο Βαγγέλης: «Το περίμενα ότι η Φαίη θα ήταν πάρα πολύ καλή. Φοβόμουν τον Λιάγκα. Αλλά ήταν ευχάριστη έκπληξη. Βγάζει μια ζεστασιά. Αν στην αρχή μού λέγανε να στοιχηματίσω στον Λιάγκα, δεν θα έβαζα ούτε ευρώ».

Ο Βαγγέλης Περρής ,όμως, μίλησε και για τους Καραμερο-Χαριτάτους ,υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων, πως η φετινή πτώση των ποσοστών τηλεθέασης της εκπομπής τους είναι κατά τη γνώμη του παροδική, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρόσφατη δήλωση του διευθυντή προγράμματος του Mega, Πέτρου Μπούτου, πως «η περσινή επιτυχία του “10 με 1 Μαζί” ήταν συγκυριακή»:
«Πιστεύω ότι, αν κάποιος κάνει μια εκτίμηση και πιστεύει πως ένα φαινόμενο είναι συγκυριακό δεν το λέει στην κάμψη. Το προβλέπει και το καταθέτει τη στιγμή της ανόδου».

Τέλος, ο Θέμος σχολίασε τις πολυσυζητημένες δηλώσεις που είχαν κάνει στην εκπομπή του ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος για το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά:
«Έκαναν χιούμορ τα παιδιά. Και μου έκανε εντύπωση που πήρε τέτοια διάσταση γιατί όντως δεν υπήρχε κακή διάθεση».

Read More

And More