Θεοδώρα: Είναι πλέον έτοιμη για καριέρα στο Χόλιγουντ!

Μια λαμπρή καλλιτεχνική καριέρα φαίνεται πως ξεκινά η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αφού μετά τη συμμετοχή της στη σειρά “Τόλμη και γοητεία” είναι περιζήτητη από πολλές χολιγουντιανές παραγωγές!

Η 29χρονη Θεοδώρα μετά τις σπουδές υποκριτικής που έκανε στο Πανεπιστήμιο Brown θεωρείται περιζήτητη ηθοποιός και για άλλον ένα λόγο: την αποκαλούν στο Χόλιγουντ Θεοδώρα, η πριγκίπισσα της Ελλάδας γεγονός που της άνοιξε πολλές πόρτες στις μεγάλες παραγωγές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, προκειμένου να την πείσουν να δεχτεί το ρόλο της γραμματέως του Ριτζ Φόρεστερ στη δημοφιλή σειρά “Τόλμη και γοητεία ” έβαλαν λυτούς και δεμένους. Η ίδια ισχυρίζεται ότι έδωσε μάχη για να πάρει το ρόλο.

/
Η συμμετοχή της στη σειρά (δες εδώ το ρεπορτάζ του Tlife για τα γυρίσματα με τον Ριτζ) φαίνεται ότι της έκανε πολύ καλό, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα, της προσφέρθηκαν μεγάλοι ρόλοι σε επερχόμενες μεγάλες παραγωγές του Χόλιγουντ, όπως το “The Big Valley” δίπλα σε ονόματα όπως η Τζέσικα Λανγκ και ο Ρίτσαρντ Ντρέυφους.

Τα ταμπλόιντ όμως ασχολήθηκαν πολλές φορές και με τις αταξίες της ως φοιτήτρια (αφού συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένη) όσο και με την πιο… στρογγυλεμένη σιλουέτα της που δεν ταίριαζε με τα πρότυπα του Χόλιγουντ. Πλέον, όμως η Θεοδώρα εντυπωσιάζει με την κομψή της εμφάνιση και οι καλλιτεχνικοί κύκλοι σχολιάζουν ότι από τότε που άλλαξε εικόνα τα περιοδικά της ζητούν να φωτογραφηθεί και όλοι θέλουν μια συνεργασία μαζί της!

Read More

And More